Τι θα συζητήσουν Ασφαλιστές & Αντασφαλιστές στο Costa Navarino;

2140
Costa navarino

Επετειακό χαρακτήρα θα έχει η φετινή Συνάντηση Ασφαλιστών & Αντασφαλιστών (Insurance & Reinsurance Meeting) που διοργανώνει η ΕΑΕΕ, αφού συμπληρώνει αισίως 20 χρόνια! Θα φιλοξενηθεί στο Costa Navarino, στη Μεσσηνία, από τις 19 έως τις 21 Σεπτεμβρίου.

Η Συνάντηση αυτή είναι ένα κορυφαίο γεγονός στην Ευρώπη, καθώς ασχολείται με τα τρέχοντα θέματα ασφάλισης και δίνει την ευκαιρία σε εκπροσώπους ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών εταιρειών να έχουν καρποφόρες επιχειρηματικές συναντήσεις σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα της φετινής Συνάντησης, στην οποία θα συμμετάσχουν στελέχη 105 εταιρειών από 13 χώρες.

Οι φυσικές καταστροφές, το νέο εποπτικό περιβάλλον, τα οικονομικά της Υγείας, οι νέες επιχειρηματικές συμπεριφορές, αλλά και τα αποτελέσματα έρευνας σχετικά με τα πιστεύω των Ελλήνων είναι τα θέματα που θα συζητηθούν.

Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα γίνει από τον κ. Δημήτρη Μαζαράκη, Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος. Μεταξύ των ομιλητών, ο κ. Δημήτρης Ζαφείρης (EIOPA), η Γενική Δ/ντρια της ΔΕΙΑ, κα Ιωάννα Σεληνιωτάκη, η Γενική Δ/ντρια της ΕΑΕΕ, κα Μαργαρίτα Αντωνάκη, στελέχη ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών εταιρειών και μεσιτών αντασφαλίσεων, όπως οι κ.κ. Andreas Born (AON Benfield), Gerry Tighe (MATRIX), Alexander Turner (CARPENTER TURNER), Jurgen Brucker (Munich Re), Pavel HuertaUribe (Swiss Re), o συγγραφέας κ. Στέλιος Ράμφος, ο καθηγητής κ. Γιάννης Κυριόπουλος, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Συνάντηση εδώ.

Προηγούμενο άρθροΗ Insurance Europe στηρίζει το πρόγραμμα investEU
Επόμενο άρθροΠάνω από €33,7 εκατ. οι ασφαλιστικές αποζημιώσεις για τις πυρκαγιές στην Αττική