Άρθρα

Τι “εισέπραξα” από το 29ο Συνέδριο Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής

Η παρουσία και τα λεχθέντα του κ. Αλέξανδρου Τουρκολιά, Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας, στο 29ο Συνέδριο Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, υπήρξε γεγονός διττής σημασίας.

Ο ηγέτης της Εθνικής Τράπεζας αξιολόγησε, έργω και λόγω, την αποτελεσματική επίδοση της θυγατρικής ασφαλιστικής του Ομίλου. Δικαιώθηκε ως εκ των αποτελεσμάτων της χρήσεως 2013, για την ανακεφαλαιοποίηση της ασφαλιστικής, πριν από αυτήν της Τράπεζας.

Στηρίζει τη Διοίκηση και το Δίκτυο της Εταιρείας, όπως δήλωσε, προσβλέποντας ανάλογες επιδόσεις με εκείνες της Τράπεζας˙ επιδόσεις, που συμβάλλουν αποτελεσματικά και καθοριστικά στην προσπάθεια της Χώρας να αφήσει πίσω την κρίση που τη σημάδεψε.

Η πρώτη ασφαλιστική της Πατρίδας μας, η Εθνική Ασφαλιστική, διοικούμενη από δοκιμασμένα στελέχη, πλαισιωμένα με “ευέλπιδες” τεχνοκράτες, και έχοντας την έξωθεν καλή μαρτυρία επαγγελματιών της ελληνικής ασφαλιστικής βιομηχανίας, εμπνέει υψηλές προσδοκίες στο Δίκτυο. Δίκτυο, που άντεξε τις δοκιμασίες και κράτησε την Εθνική Ασφαλιστική στην κορυφή της παραγωγικής και ποιοτικής παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Δίκτυο, που διατήρησε την εμπιστοσύνη των εκατοντάδων χιλιάδων πελατών.

Δίκτυο, που δεν “άλλαξε” ταγούς ούτε προσανατολισμούς.

Αυτό το Δίκτυο τίμησε με το πραγματοποιηθέν Συνέδριο η Διοίκηση της Εθνικής και ο επικεφαλής του Μετόχου.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Δημήτρης Ρουχωτάς

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας