ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ: Συνεργασία με Metropolitan και Υγεία

549

Το Επικουρικό Ταμείο των ασφαλιστών ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ,  με τη νέα του πλέον νομική μορφή ως ΝΠΙΔ, ήλθε σε συνεννόηση με δύο ομίλους (ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ και ΥΓΕΙΑ) που παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε για το θέμα η ΟΑΣΕ, μέσω της συνεννόησης αυτής, εξασφαλίστηκαν πληθώρα ΔΩΡΕΑΝ παροχών, καθώς και σημαντικών εκπτώσεων σε περίπτωση νοσηλείας ή εξειδικευμένων εξετάσεων. Οι παροχές αφορούν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, ασφαλισμένους του Ταμείου και μέλη των οικογενειών τους και θα παρέχονται από τις μονάδες των παραπάνω ομίλων στην Αθήνα.

Όπως ενημερώνει σχετικά η ΟΑΣΕ, τα προγράμματα παροχών έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (www.oase.gr).  Επίσης έχει ζητηθεί (λόγω αδυναμίας δημοσίευσης προς το παρόν στο site του Ταμείου) να αναρτηθούν και στις ιστοσελίδες των συλλόγων εργαζομένων, των συνταξιούχων και της ΕΑΕΕ. 

«Η παραπάνω εξέλιξη», υπογραμμίζει η ΟΑΣΕ, «προήλθε μετά από τη σημαντική πρωτοβουλία και τις σχετικές συνεννοήσεις των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας μας, οι οποίοι είναι και εκπρόσωποι των εργαζομένων στη διοίκηση του Ταμείου, με τους παραπάνω ομίλους, στα πλαίσια στήριξης των μελών της σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Η προσπάθεια αυτή υιοθετήθηκε και από το Ταμείο με τα παραπάνω αποτελέσματα και τη θεωρούμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα στη βελτίωση των υπηρεσιών του Ταμείου μας μετά την ανεξαρτητοποίησή του.
Οι εκπρόσωποι της ΟΑΣΕ στο Ταμείο διερευνούν τρόπους παροχής ανάλογων υπηρεσιών και σε εγκαταστάσεις της περιφέρειας».

Πληροφορίες δίνονται και από τη Γραμματεία της ΟΑΣΕ στο τηλ.: 210-3616572.

Προηγούμενο άρθροΕΑΔΕ: Επιστολή στον Πρωθυπουργό για τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ
Επόμενο άρθροΟι 9 συστημικά σημαντικοί ασφαλιστικοί όμιλοι