Διαμεσολαβούντες

Ταξίδι στη Βιέννη για τους συνεργάτες της Mega Brokers

Οι συνεργάτες που έλαβαν μέρος στην ομάδα Eurolife- life working group της Mega Brokers και βγήκαν νικητές, ταξίδεψαν στη μαγευτική Βιέννη, την πανέμορφη πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Σε ένα τριήμερο ταξίδι στην πρωτεύουσα της κλασικής μουσικής και της αρχιτεκτονικής, είχαν όλοι τους την ευκαιρία να γεμίσουν με αξέχαστες αναμνήσεις και εμπειρίες. Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα υπέροχα τοπία, ενώ ταυτόχρονα να συζητήσουν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν εμπειρίες και γνώσεις αλλά και να οραματιστούν τους επόμενους στόχους τους.

Η πρώτη ημέρα ξεκίνησε με ξενάγηση στην πόλη, επίσκεψη στα ανάκτορα του Schoenbrunn και ολοκληρώθηκε με ένα υπέροχο δείπνο, που θα μείνει στη μνήμη όλων στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Augustinerkeller.

mega_brokers2Η δεύτερη μέρα συνεχίστηκε με βόλτες σε παλάτια, κήπους, λίμνες, απέραντα πάρκα και περιηγήσεις στην πόλη και ολοκληρώθηκε στο φημισμένο εστιατόριο Figlmueller, οπού και τελέστηκε το αποχαιρετιστήριο δείπνο, στο οποίο ο Γενικός Διευθυντής της MEGA BROKERS κύριος Αναστάσιος Χατζηθεοδοσίου, ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής της MEGA BROKERS, κύριος Ιωάννης Παππάς και ο Διευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων της Eurolife ERB ασφαλιστικής κύριος Νίκος Χουλιάρας, επιβράβευσαν τους συνεργάτες για τα αποτελέσματά τους και τους ευχαρίστησαν για την παρουσία τους στην όμορφη Βιέννη.

Η Βιέννη έδωσε σε όλους ένα ισχυρό κίνητρο για την επίτευξη περισσότερων και μεγαλύτερων παραγωγικών στόχων.

Το ταξίδι της Mega Brokers και της Eurolife ERB έκλεισε με μεγάλη επιτυχία αφού άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις και συναισθήματα στους συνεργάτες που επιβραβεύτηκαν και επισφράγισε μια πολύ επιτυχημένη για όλους χρονιά με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ταξίδι στη Βιέννη για τους συνεργάτες της Mega Brokers

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας