Ταξίδι επιβράβευσης στη Νότια Αφρική για τους συνεργάτες της Allianz Ελλάδος

Ένα μοναδικό ταξίδι επιβράβευσης στη Νότια Αφρική είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι συνεργάτες της Allianz Ελλάδος που διακρίθηκαν για την παραγωγή τους το 2018, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η σκληρή δουλειά και η επίτευξη υψηλών επιδόσεων ανταμείβεται επάξια.

Ο Διαγωνισμός Πωλήσεων, 13μηνης διάρκειας που αφορούσε σε προϊόντα Συσσώρευσης Κεφαλαίου, Συνταξιοδοτικές και Αποταμιευτικές Λύσεις καθώς και προγράμματα Προστασίας και Υγείας, κινητοποίησε το μεγαλύτερο μέρος των συνεργατών του δικτύου Agency της εταιρείας.

Το πρώτο και μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού ήταν αφιερωμένο στη μοναδική φύση της Νότιας Αφρικής, με το σαφάρι στην αφρικανική σαβάνα στο φυσικό περιβάλλον των άγριων ζώων να αποτελεί μια μαγική περιπέτεια για όλους τους επισκέπτες. Τις επόμενες ημέρες οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Cape Town, την πόλη της Νότιας Αφρικής όπου ο δυτικός πολιτισμός συναντά την αφρικανική παράδοση.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού επιβράβευσης, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση εργασίας, του Δικτύου Πωλήσεων με τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας. Εκεί, οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να θυμηθούν μέσω διαδραστικών ασκήσεων, τις αρχές και τα βήματα για αποτελεσματική αμφίδρομη επικοινωνία με τους πελάτες τους, που θα τους οδηγήσουν και στην επιτυχή πώληση.

Οι συνεργάτες της Allianz, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, πήραν μαζί με τις όμορφες αναμνήσεις χρήσιμες πρακτικές για την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών τους.

Τα ταξίδια των Διαγωνισμών Πωλήσεων αποτελούν ξεχωριστές επαγγελματικές και προσωπικές στιγμές που ενισχύουν το αίσθημα συμμετοχής στην ομάδα της Allianz, την υιοθέτηση των αξιών της και την κατάκτηση των υψηλών στόχων της. Με τη δέσμευση για την επίτευξη ακόμη υψηλότερων στόχων οι συνεργάτες της εταιρείας αποχαιρέτησαν τη Νότια Αφρική με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας