Διαμεσολαβούντες

Τα Γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής του κ. Γ. Αναστασίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Την 1η συνάντηση του έτους πραγματοποίησε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στα γραφεία της έδρας, στη Χάψα 1, στη συμπρωτεύουσα, η Διεύθυνση του κ. Αναστασίου Γιώργου, συγκεντρώνοντας όλη την παραγωγική της δύναμη από Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη.

Κύρια θέματα της συνάντησης ήταν ο απολογισμός του 2015 και οι προτεραιότητες της νέας χρονιάς. Στην ομιλία του προς τους συνεργάτες ο Διευθυντής κ. Γιώργος Αναστασίου έκανε αναφορά στις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η ασφαλιστική αγορά.

Η συνάντηση, με κεντρικό μήνυμα: «Να δημιουργείς . . . και δημιουργώντας να δημιουργείσαι!» επικεντρώθηκε σε θέματα πωλήσεων, δίνοντας έμφαση στην επίτευξη ακόμη υψηλότερων και ποιοτικών αποδόσεων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επιθεωρητής κ. Δ. Αναστασίου, ο Συντονιστής Επιθεωρητής κ. Β. Καραθάνος, η Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης καταστήματος Θεσσαλονίκης, κα Σ. Βαχαρακίδου, ο Προϊστάμενος Τομέα Ανάπτυξης Εργασιών Δικτύου και Εξυπηρέτησης Συνεργατών, κ. Κ. Γκλαβάκης, ο Αναπλ. Προϊστάμενος Τομέα Ανάπτυξης Εργασιών Δικτύου και Εξυπηρέτησης Συνεργατών, κ. Ν. Ανεζίνης, ο Συντονιστής Ομάδας των γραφείων Ξάνθης και Κομοτηνής, κ. Α. Κόλτσος, συνεργάτες, γραμματείς και πελάτες – φίλοι.

Οι Επιθεωρητές κι ο Διευθυντής των Γραφείων συνεχάρηκαν τους συνεργάτες, οι οποίοι ξεχώρισαν το 2015, εκ των οποίων ο κος Στέργιος Κουτσογιάννης κατέλαβε παραγωγικά την 1η θέση, στον κλάδο ζωής, από τους Α/Σ της Επιθεώρησης του κου Δημήτρη Αναστασίου κι ο κος Απόστολος Δαϊλάκης, την 7η θέση στον κλάδο ζωής και σημείωσε υψηλή παραγωγή στους γενικούς κλάδους. Επίσης, ευχήθηκαν η νέα χρονιά να τους φέρει υγεία, επιτυχία και δημιουργία για ένα παραγωγικό 2016.

Τη συνάντηση ολοκλήρωσε η κοπή της πίτας, ενώ παρατέθηκε μπουφές με χειροποίητα εδέσματα, άφθονο κρασί και τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, για να σφραγίσουν με τη σειρά τους το θετικό κλίμα και να προσθέσουν χαμόγελα και δύναμη στο έργο όλων των συνεργατών και των παρευρισκομένων.

Τα γραφεία της διεύθυνσης του κύριου Γιώργου Αναστασίου στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν «εύχονται το 2016 να είναι μια Χρονιά Δημιουργίας για τον καθένα χωριστά κι όλους μαζί! και ‘‘FULL’’ . . . Ασφάλεια για όλους από καρδιάς!»

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας