Βιβλιοπαρουσιάσεις

Συστάσεις! Το νέο βιβλίο του Κυριάκου Χατζηστεφάνου

«Συστάσεις! Πόσο δυνατό είναι το αποτύπωμά σου; Ένας οδηγός για να ξεκλειδώσεις την επιτυχία». Το νέο βιβλίο του Κυριάκου Χατζηστεφάνου παρουσιάστηκε τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, παρουσία φίλων και συναδέλφων του συγγραφέα, ο οποίος νοσώντας από covid, δεν κατάφερε να είναι παρών, αλλά συμμετείχε διαδικτυακά.

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν οι κ.κ. Δημήτρης Ρουχωτάς, Σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού «Ασφαλιστική Αγορά», Δημήτρης Λακασάς, CEO Olympia Electronics, Συγγραφέας του βιβλίου «Άνθρωπος 4.0», Έλενα Διαμαντή, Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Χριστίνα Ραφτοπούλου, επιμελήτρια του βιβλίου, και Ειρήνη Παπαρδέλα, μεταφράστρια του βιβλίου στα Αγγλικά.

Πάνω στο συγκεκριμένο βιβλίο ο Κυριάκος Χατζηστεφάνου εργαζόταν σχεδόν μια δεκαετία. Ο ίδιος πιστεύει ότι η γνώση είναι το μόνο αγαθό που όταν μοιράζεται πολλαπλασιάζεται, γι’ αυτό μέσα από τις σελίδες του συγκεκριμένου βιβλίου μοιράζεται την εμπειρία που αποκόμισε στην 30χρονη πορεία του στην ασφαλιστική αγορά. Η εμπειρία, όμως, αυτή, όπως τόνισαν οι ομιλητές, δεν έχει να κάνει μόνο με μεθόδους που μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις και να κάνουν τη δουλειά του ασφαλιστικού συμβούλου πιο αποδοτική, αλλά αντικατοπτρίζουν το πάθος και την αγάπη που τρέφει για τη δουλειά του, τον σεβασμό προς τους συναδέλφους του και την αισιόδοξη στάση του για τη ζωή.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί η παρουσίαση του βιβλίου στη Θεσσαλονίκη, πόλη στην οποία ζει ο συγγραφέας, ενώ κυκλοφορεί επίσης στα Αγγλικά και τα Πολωνικά.

Καλοτάξιδο, φίλε Κυριάκο!


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας