Προϊόντα

Synet Drive: Το νέο app Οδικής Βοήθειας της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής

Μία ιδιαίτερα καινοτόμα υπηρεσία, μέσω της εφαρμογής Synet Drive, προσφέρει η Συνεταιριστική Ασφαλιστική στους ασφαλισμένους της, εμπλουτίζοντας την εμπειρία των πελατών της με νέες τεχνολογίες που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.

Η εφαρμογή Synet Drive, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής να καλέσουν, εύκολα και γρήγορα με ένα «κλικ», Οδική Βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης, όλο το 24ωρο, χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία ή άλλες χρονοβόρες διαδικασίες κατά τη δύσκολη στιγμή του συμβάντος.

Το νέο app mobile Οδικής Βοήθειας, Synet Drive, το οποίο είναι δωρεάν για όσους έχουν ασφαλισμένο το αυτοκίνητό τους στη Συνεταιριστική Ασφαλιστική, είναι διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS, εντοπίζει αμέσως την τοποθεσία του ακινητοποιημένου οχήματος μέσω GPS και ενημερώνει για τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης του οχήματος Oδικής Bοήθειας, ενώ ο χρήστης μπορεί σε πραγματικό χρόνο να παρακολουθεί την πορεία του οδηγού που πλησιάζει.

Πιο συγκεκριμένα, ο ασφαλισμένος:

  • Κατεβάζει ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή SynetDrive.
  • Καταχωρεί τα στοιχεία του μία φορά, για να δημιουργήσει το προσωπικό του προφίλ.
  • Σε περίπτωση ανάγκης μπαίνει στην εφαρμογή και επιλέγει την βλάβη που υπέστη το όχημά του.
  • Η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα την τοποθεσία του ακινητοποιημένου οχήματος μέσω GPS και στέλνει άμεσα το πλησιέστερο όχημα Οδικής Βοήθειας.

Όπως αναφέρει ο CEO της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, κ. Δημήτρης Ζορμπάς: «Οι νέες τεχνολογίες και οι καινοτομίες βρίσκονται στον πυρήνα της στρατηγικής μας. Στις μέρες μας τα τεχνολογικά εργαλεία έχουν πλέον εδραιωθεί στην αγορά και η χρήση τους αποτελεί προαπαιτούμενο για κάθε καταναλωτή που αναζητά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από την ασφαλιστική του εταιρεία».

Για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το νέο app πατήστε εδώ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας