Εταιρείες

Synergy: Ευχαριστίες σε Generali, ERGO, Interasco, Καπουάνο, Πασκάλ & Στρατής, Vice Versa

Η Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Logistics SYNERGY ΑΕ απευθύνει ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία, την υπευθυνότητα, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα όλων όσων συμμετείχαν στη διαχείριση των ζημιών σε αποθήκη της, συνολικού ύψους €12.000.000.

Οι καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή του Ασπρόπυργου και την Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Logistics SYNERGY ΑΕ, τον Αύγουστο του 2023, είχαν ως αποτέλεσμα την ολική καταστροφή του κτηρίου και των αποθηκευμένων εμπορευμάτων πελατών της στη Θέση Δύο Πεύκα, ζημιά συνολικού ύψους €12.000.000.

Στο δελτίο Τύπου της Εταιρείας αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:

Synergy: Ευχαριστίες σε Generali, ERGO, Interasco, Καπουάνο, Πασκάλ & Στρατής, Vice Versa
Ο κ. Παναγιώτης Κορωναίος, CEO της Synergy.

«Η διαχείριση της πυρκαγιάς έγινε με υποδειγματικό τρόπο και με την άψογη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και για τον λόγο αυτόν, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκαν, με υπευθυνότητα, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, στη διαχείριση της έκτακτης κατάστασης, και τη διαφύλαξη της επιχειρηματικής συνέχειας της Εταιρείας, και παράλληλα μη διαταράσσοντας την ομαλή λειτουργία των πελατών.

Συγκεκριμένα, o Πρόεδρος και το ΔΣ της SYNERGY επιθυμεί να ευχαριστήσει τις ασφαλιστικές εταιρείες:

  • GENERALI HELLAS (Ηγέτιδα εταιρεία του ασφαλιστικού προγράμματος)
  • ERGO HELLAS
  • INTERASCO ΑΕΓΑ

Την εταιρεία μεσιτών ασφάλισης ΚΑΠΟΥΑΝΟ ΑΕ για την άρτια κατάρτιση του ασφαλιστικού μας προγράμματος, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τον επαγγελματισμό και τη γνώση τους στη διαχείριση ασφαλιστικών κινδύνων.

Την εταιρεία ΠΑΣΚΑΛ & ΣΤΡΑΤΗΣ ΑΕ για την αμεσότητα στην επικοινωνία και ταχύτητα στις διαδικασίες που κρίθηκαν απαραίτητες.

Την εταιρεία VICE VERSA, κ.κ. Νίκο Καραθανάση και Ίναχο Παππά, που ανέλαβαν τη διαχείριση της ζημιάς από την πρώτη μέρα μέχρι και τον τελικό διακανονισμό.

Ο χρόνος που μεσολάβησε από την ημερομηνία της πυρκαγιάς μέχρι τον τελικό διακανονισμό (4 μήνες) απέδειξε έμπρακτα τη συμβολή των ασφαλιστικών εταιρειών στη σωστή και πλήρη ασφάλιση κεφαλαίων και φυσικά στην απρόσκοπτη συνέχεια της λειτουργίας της Εταιρείας.

Η κοινή προσπάθεια όλων αναδεικνύει τη σημασία της συνεργασίας για τον συντονισμό των διαθέσιμων πόρων και την εφαρμογή της κατάλληλης στρατηγικής διαχείρισης της καταστροφής. Η Synergy, πιστή πάντα στο όραμά της, αλλά και στην ομάδα των συνεργατών της, θα συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της με μεγαλύτερο σθένος και μεγαλύτερη δυναμική».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας