Συνεργασία της Interamerican με την Messaritis Ανανεώσιμες

401

Η Messaritis Ανανεώσιμες και η Interamerican δημιούργησαν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντήρησης και τηλεπαρακολούθησης για πάρκα μέχρι 100kWp, συμπληρώνοντάς το με ένα πλήρες πρόγραμμα ασφαλιστικής κάλυψης που περιλαμβάνει αποζημιώσεις σε περιπτώσεις μηχανικών βλαβών και απώλειας παραγωγής.

Ειδικότερα, για όλους τους νέους πελάτες που θα επιλέξουν να συνεργαστούν με την Messaritis Ανανεώσιμες και την Interamerican, παρέχονται:

  • Έως και 50% έκπτωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες συντήρησης & ασφάλισης.
  • Μέχρι 2 επεμβατικές συντηρήσεις το χρόνο, εντελώς δωρεάν.
  • Εξειδικευμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για φωτοβολταϊκούς σταθμούς.
  • Περισσότερα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι δύο εταιρείες σημειώνονται, μεταξύ άλλων τα εξής: «Είναι γνωστό, πως η επαρκής συντήρηση των φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και η αξιόπιστη ασφαλιστική κάλυψη για την προστασία τους από απρόσμενα γεγονότα και κινδύνους, αποτελούν τους βασικότερους τρόπους προστασίας κάθε ενεργειακής επένδυσης. Επιπλέον, η ύπαρξη συμβολαίου συντήρησης από πιστοποιημένη εταιρεία, αποτελεί εύλογα, προϋπόθεση για την ασφαλιστική κάλυψη με ευνοϊκούς όρους, οποιασδήποτε φωτοβολταϊκής εγκατάστασης.
Γι’ αυτό, η Messaritis Ανανεώσιμες και η I
nteramerican προσφέρουν στους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών πάρκων τη βέλτιστη δυνατή προστασία της επένδυσής τους, σε ένα πολύ ελκυστικό κόστος».

Η Interamerican είναι πρωτοπόρος στον τομέα των περιβαλλοντικών ασφαλίσεων στη χώρα μας, έχοντας αναπτύξει από το 2008 δύο προϊοντικές γραμμές ασφάλισης: για ασφάλιση των επενδύσεων σε ΑΠΕ («Energy Line”) και για αστική ευθύνη περιβάλλοντος (“Green Line”).

Η εταιρεία Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιρειών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN62446:2009.

Προηγούμενο άρθροΝέο γραφείο agency στην Ξάνθη δημιούργησε η ΑΧΑ
Επόμενο άρθροO μήνας του μέλιτος για το Η.Β., μετά το δημοψήφισμα, τελειώνει