Εταιρείες

Συνεργασία της Interlife με την ARAG SE

Σε στρατηγική αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Νομικής Προστασίας ARAG SE, στον τομέα Αντασφάλισης και Διαχείρισης ζημιών, προχώρησε η Interlife Ασφαλιστική με αντικείμενο τις απ’ ευθείας αναλήψεις, καθώς και προαιρετικές αντασφαλιστικές αναλήψεις κινδύνων ασφάλισης Νομικής Προστασίας.

Η Interlife συνεργαζόμενη με την ARAG SE παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως εξώδικους διακανονισμούς, διαπραγματεύσεις για εξωδικαστικούς συμβιβασμούς, παρακολούθηση της εξέλιξης κάθε δικαστικής υπόθεσης, νομική υποστήριξη στο εξωτερικό, μεταφράσεις δικαιολογητικών και αλληλογραφία με αλλοδαπές αρχές και παροχή νομικών συμβουλών καθώς διαθέτει τεράστια γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων Νομικής Προστασίας.

Το δίκτυο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της Interlife Ασφαλιστικής θα μπορεί να διαθέτει όλα τα προγράμματα της ARAG SE.

Η ARAG SE με έδρα το Ντύσελντροφ Γερμανίας έχει παρουσία σε όλες τις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης στις ΗΠΑ και τον Καναδά, στην Ελλάδα δε  – αποκλειστικά και εξειδικευμένα στη Νομική Προστασία – 45 χρόνια πρωταγωνιστικής παρουσίας.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας