Συνεργασία των Πασκάλ & Στρατής ΑΕ και CMA Surveyors – Loss Adjusters Ltd στην Κύπρο

2830
Stratis Panagiotis

Το γραφείο πραγματογνωμόνων Πασκάλ & Στρατής ΑΕ, με έδρα την Αθήνα, και το γραφείο πραγματογνωμόνων CMA Surveyors – Loss Adjusters Ltd, με έδρα τη Λευκωσία, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στην ασφαλιστική αγορά της Κύπρου.

Η εταιρεία Πασκάλ & Στρατής ΑΕ ιδρύθηκε στις 2 Ιουλίου 2001 μετά τη συγχώνευση δύο επιτυχημένων εταιρειών πραγματογνωμόνων στην ελληνική αγορά, της Πασκάλ & Σια ΕΠΕ (η οποία ιδρύθηκε το 1927 και στην τελευταία διοίκηση εκπροσωπούνταν από τους Ιωάννη Γαλάνη και Νικόλαο Κατίκο) και της Π. Στρατής & Συνεργάτες ΕΠΕ (συνέχιση της εταιρείας που ιδρύθηκε το 1980 από τον Παναγιώτη Στρατή).

Σήμερα η Πασκάλ & Στρατής ΑΕ είναι η μεγαλύτερη στο είδος της στην Ελλάδα, τόσο σε αριθμό αναλαμβανομένων υποθέσεων και σε κύκλο εργασιών όσο και σε αριθμό συνεργατών.

Η CMA Surveyors – Loss Adjusters Ltd διευθύνεται από τον κ. Μάρκο-Δράκο Χριστοφίδη, έμπειρο στέλεχος στον έλεγχο και διακανονισμό ζημιών περιουσίας της Κυπριακής Ασφαλιστικής Αγοράς.

Με τη συνεργασία αυτή τα δύο γραφεία πραγματογνωμόνων στοχεύουν:

  • Στην παροχή ποιοτικότερων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών στην Ασφαλιστική Αγορά της Κύπρου σε όλους τους τομείς ασφάλισης (εκτός αυτοκινήτων).
  • Στη μεταφορά και στην Κύπρο της συσσωρευμένης εμπειρίας και τεχνογνωσίας που κατέχει η Πασκάλ & Στρατής ΑΕ στην Ελλάδα και σε χώρες των Βαλκανίων από την αντιμετώπιση σοβαρών και πολύπλοκων υποθέσεων ζημιών.

Η συνεργασία δύο, εγνωσμένου κύρους, γραφείων πραγματογνωμόνων είναι μία σημαντική στιγμή. Η εξωστρέφεια, όταν συνιστά επέκταση μιας σταθερής και υπεύθυνης πορείας και μεταφορά τεχνογνωσίας υψηλού επιπέδου, οδηγεί στη διεύρυνση της παροχής ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών, με πολλαπλά οφέλη για τον Ασφαλιστικό Χώρο.

Προηγούμενο άρθροΗ Επιθεώρηση Φουφόπουλου σε Dubai και Σεϋχέλλες
Επόμενο άρθρο29 Έλληνες και Κύπριοι στο MDRT Annual Meeting του Los Angeles