Συνεργασία Groupama Ασφαλιστικής με ΦΙΛΗΣGlass

409

Τη συνεργασία τους, η οποία ξεκινάει τον Απρίλιο με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, ανακοίνωσαν Groupama Ασφαλιστική και ΦΙΛΗΣGlass. Σκοπός της συνεργασίας είναι οι πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής που καλύπτονται για θραύση κρυστάλλων να εξυπηρετούνται από τα συνεργεία της ΦΙΛΗΣGlass με εξαιρετικά απλές διαδικασίες, και πιο συγκεκριμένα χωρίς να εκταμιεύσουν οποιοδήποτε ποσό οι ίδιοι για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Η ΦΙΛΗΣGlass διαθέτει ένα πλήρες οργανωμένο πανελλαδικό δίκτυο, με πάνω από 80 σημεία εξυπηρέτησης, καθώς και κινητά συνεργεία επανδρωμένα με έμπειρους και άρτια καταστισμένους τεχνίτες, δίνοντας τη δυνατότητα για αμεσότητα, ταχύτητα και ποιότητα στην εξυπηρέτηση. Χάρις των υψηλών προδιαγραφών λειτουργιών της, την αξιοπιστία & φερεγγυότητά της, του ανταγωνιστικού τιμοκαταλόγου της και την προσήλωσή της στην επισκευή παρμπρίζ, εναρμονίζεται πλήρως με τις ποιοτικές απαιτήσεις της Groupama Ασφαλιστικής.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών σημαίνει για τους ασφαλισμένους ποιότητα και ασφάλεια, καθώς τους προσφέρονται γνήσια κρύσταλλα (ΟΕΜ) & υλικά ανώτερης ποιότητας, που επισφραγίζονται από παροχή γραπτής Πιστοποίησης Γνησιότητας & Εγγύησης Εργασιών εφ’ όρου ζωής.

 

Προηγούμενο άρθροΟι άνθρωποι της ING φροντίζουν για τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας
Επόμενο άρθροΑντίδραση των διαμεσολαβούντων για τη «μαύρη άποψη»