Συνέδριο με θέμα «Καρτέλ και Δίκαιο»

590
Καρτέλ και Δίκαιο συνέδριο

H Νομική Βιβλιοθήκη και ο όμιλος Economia διοργανώνουν Συνέδριο υπό την Αιγίδα της Επιτροπής Ανταγωνισμού με θέμα ΚΑΡΤΕΛ & ΔΙΚΑΙΟ, την Πέμπτη 11 Μαΐου στο ξενοδοχείο Grand Whyndham Athens.

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι νομικοί εξειδικευμένοι στα θέματα του ανταγωνισμού, εκπρόσωποι της Δικαστικής Αρχής και της Εισαγγελίας, εκπρόσωποι της αγοράς αλλά και εκπρόσωποι των αρμοδίων Αρχών.

Την έναρξη του Συνεδρίου θα κάνει ο κ. Δ. Κυριτσάκης, Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού και Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου ε.τ.

Το Συνέδριο αποσκοπεί όχι μόνο στην παρουσίαση του ισχύοντος πλαισίου στην Ελλάδα για το πρόγραμμα επιείκειας και τη διαδικασία διευθέτησης διαφορών αλλά και στην πλήρη σκιαγράφηση της ποινικής και αστικής διάστασης του φαινομένου στην προσπάθεια ενσωμάτωσης της νέας οδηγίας στην Ελληνική Αγορά.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Επιτροπής Ανταγωνισμού και έχει την υποστήριξη του ΣΕΒ.

Χορηγοί: Sherman & Sterling Law Firm, ALPHA BANK, WIND, COCA -COLA, 3E,  Δρυλλεράκης & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία, Κυριακίδης Γεωργόπουλος Δικ. Εταιρεία.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Καθημερινή, Συνήγορος, Νομικός Σύμβουλος, Επιχείρηση, Business File, Οικονομική Επιθεώρηση, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας: kathimerini.gr, greekjustice.gr, epixeirisi.gr, economia.gr

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.nb.org ή στο τηλ. 210 3678920.

Προηγούμενο άρθροΑίμα Ζωής από την CNP Cyprialife
Επόμενο άρθροΠΣΑΣ: Καταγγείλτε τις αθέμιτες πρακτικές bancassurance