Εταιρείες

SYNDEA το νέο όνομα της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής

SYNDEA είναι το νέο όνομα της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής. Η “αποκάλυψη” του νέου ονόματος έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σήμερα 25 Ιανουαρίου 2024, παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή, Προέδρου Δ.Σ. ΣΕΚΕ.

«Η νέα ταυτότητα εντάσσεται στο πλαίσιο της εξέλιξής μας για καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας. Είμαστε ένα συν στη συνεταιριστική ιδέα. Στην ιδέα της ιδιωτικής ασφάλισης», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Ζορμπάς, CEO της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.

Υπογράμμισε, παράλληλα, πόσο δίκαιη και γρήγορη στις αποζημιώσεις αλλά και φερέγγυα είναι η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, καθώς και το ότι το 33% της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς ανήκει στην συνεταιριστική αγορά.

Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, κ. Αλέξανδρος Κοντός, τόνισε ότι η αλλαγή στο όνομα της Εταιρείας έγινε με σεβασμό στην ιστορία της και αποτελεί γέφυρα που τη συνδέει με τις υψηλές αξίες του συνεργατισμού. Μάλιστα, όπως ανέφερε, η μετεξέλιξη της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής συμπίπτει με μια εποχή ανάπτυξης της παραγωγής της.

Μετά από ενδελεχή ανάλυση των συνθηκών της αγοράς και κατόπιν ειλικρινούς και τολμηρής συζήτησης σε επίπεδο διοίκησης «για το πώς οραματιζόμαστε το μέλλον της Εταιρείας» ελήφθη η απόφαση για το rebranding, σύμφωνα με τον κ. Κοντό, γεγονός που σηματοδοτεί πολιτική εξωστρέφειας για την εταιρεία, για μια δυναμική πορεία που θα στηρίξει ακόμα περισσότερο τους ασφαλισμένους της.

Ο κ. Κοντός υπογράμμισε ακόμα, στον χαιρετισμό του, ότι το σύνολο της κοινωνικής οικονομίας της χώρας εκπροσωπείται στη Συνεταιριστική Ασφαλιστική. «Οι συνεταιριστικές αγροτικές οργανώσεις της χώρας είναι κοντά μας», είπε χαρακτηριστικά, μην παραλείποντας να σημειώσει ότι οι αγρότες πλήττονται περισσότερο από όλες τις άλλες κοινωνικές τάξεις από την κλιματική κρίση.

Δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφερθεί ονομαστικά στους σπουδαίους ανθρώπους Μπαλτατζή, Πεταλωτή και Ιωαννίδη που χρημάτισαν στο παρελθόν Πρόεδροι της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, «αυτής της φερέγγυας και ανθρώπινης Εταιρείας».

Τιμώντας τις αρχές του συνεργατισμού, η Συνεταιριστική Ασφαλιστική γυρίζει σελίδα και προχωρά στο μέλλον με το νέο της όνομα: SYNDEA “το ΣΥΝ στην ασφάλειά σου”, αντιμετωπίζοντας, με ίδιες αξίες και νέες ιδέες, τις νέες προκλήσεις.

Διαβάστε επίσης: Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική γυρίζει σελίδα και γίνεται SYNDEA!


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας