Συνάντηση της ΠΟΑΔ με τον Πρόεδρο της ΚΕΕΕ, κ. Κ. Μίχαλο

1881

Στις 6 Φεβρουαρίου Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, συναντήθηκαν με τον κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων Ελλάδος, στα γραφεία του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η κατ’ αρχήν γνωριμία του νέου Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Δ. με τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Ε.Ε. και η εξεύρεση πεδίου σύμπραξης των δυο φορέων ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η παρουσία των κατά τόπους πρωτοβάθμιων Σωματείων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, που αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς και δραστήριους Κλάδους των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων της χώρας μας.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ, κ. Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, στον κ. Μίχαλο, θα είναι ανταποδοτικά χρήσιμο τα Επιμελητήρια να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών, που σταθερά και διαχρονικά στηρίζει την Π.Ο.Α.Δ. ως το δευτεροβάθμιο όργανο εκπροσώπησης του Κλάδου, όσο και την ασφαλιστική διαμεσολάβηση γενικότερα.

Τέθηκαν συγκεκριμένα ζητήματα και συζητήθηκαν προτάσεις και ιδέες, που και τα δυο μέρη συμφώνησαν ότι θα αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα χτιστεί μία επωφελής συνεργασία των δυο φορέων.

Στην συνάντηση, εκτός του κ. Μίχαλου και του κ. Μιχαλόπουλου, συμμετείχαν επίσης, η κα Μαρία Δημητριάδη, Γεν. Γραμματέας της ΠΟΑΔ, ο κ. Δημήτρης Μουντάκης, Αν. Γεν. Γραμματέας της ΠΟΑΔ, ο κ. Δημήτρης Κρέτσης, Ταμίας της ΠΟΑΔ, καθώς και ο κ. Μπάμπης Μωραΐτης, Γεν. Γραμματέας του ΕΒΕΑ.

Προηγούμενο άρθροH AXA πουλάει τις δραστηριότητές της στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη για €1 δις
Επόμενο άρθροΗ Interamerican για την επιχειρηματικότητα στη Βόρεια Ελλάδα