Συνάντηση της ΠΟΑΔ με τον CEO της Ευρωπαϊκής Πίστης, κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο

305

Η ΠΟΑΔ εξέδωσε δελτίο Τύπου, με αφορμή τη συνάντηση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, την Παρασκευή 17.06, με τον CEO της Ευρωπαϊκής Πίστης, κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο.

Η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση του Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Πίστης, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, λόγω της σχέσης του με τους εκπροσώπους της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Επισημαίνεται ότι ο κ. Γεωργακόπουλος είχε συναντηθεί πριν με εκπροσώπους πρωτοβάθμιων σωματείων. Σε αναγνώριση της καθολικής εκπροσώπησης του κλάδου από την ΠΟΑΔ, η τελευταία συνάντηση ήταν με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΔ, κ. Τσολάκης Ηλίας, αφού εξήρε το έργο και την προσφορά του CEO της Ευρωπαϊκής Πίστης, του πρόσφερε ειδική πλακέτα, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την πολυετή στήριξη του κ. Γεωργακόπουλου στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, αλλά και τον θεσμό της ασφάλισης.

Ο κ. Γεωργακόπουλος συγκινημένος δεσμεύτηκε απέναντι στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ότι θα συνεχίζει να στηρίζει το έργο του επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, με ενέργειες όπως τον αποκλεισμό οποιασδήποτε μορφής συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Πίστης με πλατφόρμες πωλήσεων. Επανέλαβε, δε, ότι “ο μόνος μοχλός ανάπτυξης μιας ασφαλιστικής επιχείρησης είναι η φυσική παρουσία του διαμεσολαβητή”.

Επίσης, τόνισε ότι θα ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης για την επιβεβλημένη στήριξη του Ασφαλιστικού διαμεσολαβητή από τους Έλληνες καταναλωτές.

Τέλος, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, κλείνοντας τη συνάντησή του με τον κ. Γεωργακόπουλο, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία να «μεταλαμπαδεύσει σε όλη την ελληνική κοινωνία την ανάγκη κάλυψης της ελληνικής κατοικίας από φυσικές καταστροφές».

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου «Η πρωτοβουλία αυτή θα γίνει με κινητήριο μοχλό την ΠΟΑΔ. Η διάχυση του μηνύματος πανελλαδικά θα γίνει μέσω των πρωτοβάθμιων σωματείων που μετέχουν στην Ομοσπονδία. Δεδομένης της αναγκαιότητας κάλυψης των κτηρίων από φυσικές καταστροφές, αναλαμβάνουμε αυτή την πρωτοβουλία, χωρίς να περιμένουμε την τελική ψήφιση του νόμου περί υποχρεωτικότητας ασφάλισης των κτηρίων».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση της Interlife στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 2022
Επόμενο άρθροΜνημόνιο Εκπαιδευτικής Συνεργασίας μεταξύ Ε.Σ.Α.Π.Ε. και Ε.Ι.Α.Σ.