Συνάντηση Συνεργατών της Mega Brokers με στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής

493
Mega Εθνική πρόσκληση

Η Mega Brokers SA, σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική, πραγματοποιεί, την Τετάρτη 31/05/2017 και ώρα 14:30μμ., στο Συνεδριακό Κέντρο της ασφαλιστική εταιρείας (Λ. Συγγρού 103-105, Αθήνα, 11745, Είσοδος από Ευρυδάμαντος, Κτήριο Β’, Αίθουσα «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ»), συνάντηση του Δικτύου Πωλήσεών της.

Στη συνάντηση, διάρκειας δύο ωρών, ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers SA, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ενώ από την Εθνική ασφαλιστική οι κ.κ. Χριστόφορος Σαρδελής, Πρόεδρος Δ.Σ., Σταύρος Κωνσταντάς, Αναπλ. Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Ζαφείρης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, και Μιχάλης Τάτσης, Διευθυντής Πωλήσεων.

Στην εν λόγω συνάντηση θα συζητηθούν τα οφέλη της συνεργασίας του Δικτύου Πωλήσεων της Mega Brokers με την Εθνική ασφαλιστική, μέσω των προνομιακών πακέτων που παρέχονται τόσο για τον Κλάδο Ζωής όσο και για τον Κλάδο Γενικών. Στοχοθεσίες, υψηλές κλίμακες προμηθειών και extra bonus, είναι κάποια από τα θέματα που θα αναλυθούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ενώ τα Στελέχη της ασφαλιστικής εταιρείας θα είναι διαθέσιμα να απαντήσουν σε οποιοδήποτε ερώτημα των συμμετεχόντων.

Προηγούμενο άρθροCertified Manager with Specialization in Insurance από το ΑΙΚ
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: Σημαντική διάκριση στα Bravo Sustainability Awards 2017