Διαμεσολαβούντες

Συνάντηση Σ.Ε.Α.Ν.Λ. με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας (Σ.Ε.Α.Ν.Λ.), σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κουρέτα Δημήτριο, παρουσία του κ. Γεώργιου Νίκου, (Αν Γενικός Γραμματέας της ΠΟΑΔ και πρόεδρος του Σωματείου Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δ. Μακεδονίας), παρέδωσε υπόμνημα στον Περιφερειάρχη, με το οποίο χαιρετίζει την πρόθεσή του για στήριξη των επιχειρήσεων, μέσα από τα προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027, που θα ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα.

«Τονίσαμε τη σημασία της ένταξης των ΚΑΔ μας (66.22.. και των υποκατηγοριών αυτού) στα νέα προγράμματα και της μείωσης στο ελάχιστο του ποσού της έναρξης χορήγησης επιδότησης, ώστε να μπορέσουν όσοι το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι να επωφεληθούν από τη χρηματοδότηση, καθώς είναι καθοριστικής σημασίας για την επιβίωση τους.

Επίσης, ζητήσαμε να ενημερωθεί η ΕΑΕΕ για τις ενέργειες που θα γίνουν για τη θωράκιση της Περιφέρειας, ώστε να αποφευχθούν αντίστοιχες φυσικές καταστροφές στο μέλλον, για να γίνει πιο εύκολη και άμεση η δυνατότητα ανάληψης νέων κινδύνων από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Καθοριστική ήταν η συμβολή του κ. Νίκου, ο οποίος έχει μελετήσει τα συγκεκριμένα ΕΣΠΑ για λογαριασμό της ΠΟΑΔ και συμμετείχε στον σχεδιασμό αντίστοιχων προγραμμάτων για την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Επίσης, ενημέρωσε τον κ. Κουρέτα ότι είναι στη διάθεσή του για όποιες πληροφορίες μπορεί να χρειαστεί», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συνάντηση Σ.Ε.Α.Ν.Λ. με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα

Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας