ΣΥΑΕ: Πρόσκληση για Αιμοδοσία στα γραφεία της Eurolife ERB

418

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΣΥΑΕ) θα διενεργήσει αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και με την αρωγή της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife ERB, που παρέχει τον χώρο, στα κεντρικά της γραφεία, για την πραγματοποίηση της αιμοληψίας.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 7 Μαΐου, από τις 10.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ., στα γραφεία της Eurolife ERB, Λ. Συγγρού 209 – 211.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Σπύρος Κολαΐτης, και ο Γεν. Γραμματέας, κ. Τέλης Χρηστίδης, καλούν όλους τους συναδέλφους τους να συμμετάσχουν σ’ αυτή την πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, υπενθυμίζοντας ότι «η Τράπεζα Αίματος, που με τη δική σας συμμετοχή δημιουργήθηκε, έχει καταφέρει στα δύο χρόνια λειτουργίας της, να βοηθήσει ήδη πολλούς συναδέλφους που είχαν ανάγκη, παρέχοντάς τους 76 φιάλες αίματος (από τις 82 φιάλες που είχαμε συγκεντρώσει)».

Τέλος, παρακαλούν να διευκολυνθούν από τις εταιρείες τους οι συνάδελφοι που επιθυμούν να προσέλθουν για να ενισχύσουν την Τράπεζα αίματος.

Προηγούμενο άρθροΟριακά αυξημένη η παραγωγή ασφαλίστρων α’ τριμήνου 2015
Επόμενο άρθροΠαραγωγή ασφαλίστρων, α’ τρίμηνο 2015