Ταξίδια

ΣΥΑΕ: Εκδρομή στη Μάλτα την 28η Οκτωβρίου

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΣΥΑΕ) σε ανακοίνωσή του προς τα μέλη τα ενημερώνει για εκδρομή στην Μάλτα με έκπτωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Υ.Α.Ε., σε συνέχεια της συνεργασίας με την LTS – LAZARIS TRAVEL SERVICES, εξασφάλισε, για τα μέλη του καθώς και για τα μέλη των υπόλοιπων σωματείων που υπάγονται στην Ο.Α.Σ.Ε, έκπτωση 50€ στην αεροπορική εκδρομή, που διοργανώνει η ταξιδιωτική εταιρεία στη ΜΑΛΤΑ την 28η Οκτωβρίου (27-30/10/22).

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και το κόστος της εκδρομής, πατήστε εδώ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδρομή, μπορούν να στείλουν την αίτηση συμμετοχής τους στο [email protected].

Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά: ονοματεπώνυμο, εταιρεία που εργάζεστε, αριθμός ατόμων (της οικογένειας ή των φίλων σας), τηλέφωνο επικοινωνίας & το email σας. 

Ο Σ.Υ.Α.Ε. αναφέρει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες εκδρομές για την περίοδο των Χριστουγέννων, καθώς επιδιώκει να εξασφαλίσει και μια εκδρομή εκτός Ευρώπης, με προνομιακές τιμές και όρους.  

Εκτός της εκδρομής στη Μάλτα  -που η έκπτωση είναι συγκεκριμένη-, ο Σ.Υ.Α.Ε. υπενθυμίζει στα μέλη του ότι παρέχεται έκπτωση 15% επί των αναγραφόμενων τιμών σε όλα τα προγράμματα διακοπών που διοργανώνει το LTS – LAZARIS TRAVEL SERVICES.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας