ΣΥΑΕ: Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για τις εκλογές

316
ΣΥΑΕ

Tις λεπτομέρειες διεξαγωγής των εκλογών στον ΣΥΑΕ, που θα διεξαγχούν στις 6 – 10 Δεκεμβρίου 2021, ανακοίνωσε η Εφορευτική Επιτροπή, την οποία αποτελούν οι κ.κ. Σταύρος Ξηρόπουλος, Ιωάννης Πετσαλάκης, Δημήτριος Παγώνης.

Η Εφορευτική Επιτροπή, σε συνεδρίασή της αποφάσισε τα ακόλουθα:

Οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΣΥΑΕ, καθώς και εκπροσώπων για την ΟΑΣΕ και τα ΕΚ θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικό τρόπο ψηφοφορίας (e-voting) στο διάστημα από 6 – 10 Δεκεμβρίου 2021, με βάση το μητρώο μελών του ΣΥΑΕ της 31/10/2021. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακά ταχτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ψηφοδέλτια και οι τυχόν μεμονωμένες υποψηφιότητες θα πρέπει να έχουν κατατεθεί στην Εφορευτική Επιτροπή μέχρι την Παρασκευή 12/11/21 και ώρα 15:00, ηλεκτρονικά στο email: [email protected] ή να τις προσκομίσετε στα γραφεία του Συλλόγου. Πληροφορίες για την διαδικασία στο τηλέφωνο 210 3616572.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλες και όλους τους συναδέλφους ότι έχουν παρθεί όλα τα μέτρα για την αδιάβλητη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας την οποία επιλέξαμε, έχοντας σαν πρώτο μέλημά μας την προστασία της υγείας των συναδέλφων μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Η Εφορευτική Επιτροπή

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΣτην Αθήνα η ετήσια παγκόσμια συνάντηση του Ομίλου Groupama
Επόμενο άρθροEurolife FFH: Yπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας