«ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»: Ο Χώρος τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής

368

Αναδρομή στο παρελθόν και προβολή στο μέλλον, είναι τα εγχειρήματα που αποτελούν τον φιλόδοξο καλλιτεχνικό στόχο της «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»,  ενός καλλιτεχνικού πολυχώρου της Εθνικής Ασφαλιστικής. Ιστορία και τέχνη μαζί.

Στο ισόγειο της «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» θα φιλοξενούνται εκθέσεις καλλιτεχνών χωρίς εμπορική εκμετάλλευση. Η τέχνη είναι η ψυχή της κοινωνίας και η δημιουργία είναι η απάντηση στην κρίση.

Στον πρώτο όροφο στεγάζεται το Αρχείο Νεοελληνικής Τέχνης του κ. Δ. Παπαγεωργόπουλου, που περιλαμβάνει τις συμμετοχές Ελλήνων καλλιτεχνών  σε διεθνείς εκθέσεις τον 19ο και 20ο αιώνα.

Τα εγκαίνια της  «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»  πραγματοποιήθηκαν εχθές 28/4/2015, ενώ στο διάστημα από 29/4/2015 έως 12/6/2015  θα φιλοξενείται εκεί  αναδρομική έκθεση ψηφιδωτών της κας Λυδίας Σαρρή.

Τα εγκαίνια του χώρου τίμησαν με την παρουσία τους τα στελέχη της Διοίκησης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Δημήτρης Δημόπουλος, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε: «Είμαστε πεπεισμένοι τόσο εγώ όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας μας, ο κ. Μαυρόγαλος, που εκπροσωπεί τη νεότερη γενιά στελεχών μας, αλλά και σύσσωμη η Εταιρεία, ότι η φιλοδοξία μας θα ικανοποιηθεί και ο χώρος τούτος θα αναδειχθεί σε μια κυψέλη δημιουργικότητας».

Προηγούμενο άρθροΕπένδυση και όχι δαπάνη η ασφάλιση αστικής ευθύνης
Επόμενο άρθροΝέα ιστοσελίδα δημιούργησε ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων