Στις 3 Νοεμβρίου το 3ο Συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος

818

Η Αναλογιστική Επιστήμη επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο με τη διεξαγωγή του 3ου Συνεδρίου της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Με κεντρικό θέμα «Νέες Τεχνολογία και (Αντ) Ασφάλιση – Η επόμενη ημέρα», το συνέδριο θα αποτελέσει σημείο συνάντησης 500 και πλέον επιστημόνων της Αναλογιστικής Επιστήμης και της Ασφαλιστικής Αγοράς από όλη την Ελλάδα καλλιεργώντας το έδαφος για ένα ευρύ φάσμα συζητήσεων, αξιολόγησης δεδομένων και διερεύνησης νέων προοπτικών για την εξέλιξη και αναβάθμιση της αναλογιστικής επιστήμης.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα τιμήσουν με την παρουσία τους επιστήμονες και επαγγελματίες με διεθνή αναγνώριση από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι διαλέξεις διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών προσδίδουν ιδιαίτερο κύρος στο συνέδριο, το επιστημονικό πρόγραμμα του οποίου περιλαμβάνει εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια (πάνελ συζήτησης) με εξειδικευμένα θέματα και ανακοινώσεις υψηλού επιπέδου.

Το 3ο Συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος στοχεύει στην προώθηση της Αναλογιστικής Επιστήμης και των εφαρμογών της στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Τρεις βασικές ενότητες πλαισιώνουν τον κεντρικό θεματικό άξονα του συνεδρίου α) Data science and new technologies, β) Climate change and ESG και γ) The Role of Actuaries.

Η προσμονή και η προσδοκία για το κορυφαίο αυτό γεγονός προσφέρουν τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη διοργάνωση η οποία θα εισάγει την Αναλογική Επιστήμη σε μια νέα εποχή δίδοντας της παράλληλα τα εργαλεία για να κάνει σημαντικά βήματα, προς το μέλλον, στον χώρο της επιστήμης και της επιχειρηματικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου εδώ.

Αναλυτικά το επιστημονικό πρόγραμμα εδώ.

Στις 3 Νοεμβρίου το 3ο Συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΙnterlife: Δημοσίευση Απολογισμού Υπευθυνότητας 2022
Επόμενο άρθροΑΧΑ: Ο κόσμος αντιμέτωπος με την πολυκρίση