Στις 14 Δεκεμβρίου η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΟΑΔ

3588
ΠΟΑΔ

Η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) θα πραγματοποιηθεί την 14η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00΄μ.μ., σε αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Στην ανακοίνωσή του το ΔΣ της Ομοσπονδίας αναφέρει:

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση στις 7 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00 μ.μ.,

Κ Α Λ Ο Υ Ν Τ Α Ι

Οι Αντιπρόσωποι των πρωτοβάθμιων Σωματείων-Μελών της ΠΟΑΔ σε Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση την 14η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00΄μ.μ., στην Αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Πανεπιστημίου 44, με θέματα:

  1. Έγκριση Ετήσιου Απολογισμού Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού δράσης και διαχείρισης της απερχόμενης διοίκησης της ΠΟΑΔ
  3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  4. Εκλογή εννεαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου,
  5. Εκλογή τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής και δύο αναπληρωματικών Μελών
  6. Εκλογή τριμελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου και δύο αναπληρωματικών Μελών

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όλα τα Σωματεία – Μέλη της ΠΟΑΔ, οφείλουν:

Α. Να έχουν γνωστοποιήσει τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων και τον αριθμό Μητρώου του οικείου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, για την εκλογή τους στα όργανα της ΠΟΑΔ (Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή, Πειθαρχικό Συμβούλιο), τουλάχιστον δέκα – 10 ημέρες προ της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι μέχρι 27 Νοεμβρίου 2019.

Για την εύρυθμη λειτουργία της Γενικής Συνέλευσης, υπενθυμίζουμε ότι με βάση το Καταστατικό, υποψηφιότητα μπορούν να θέσουν μόνο οι Εγγεγραμένοι στα οικεία Επαγγελματικά Επιμελητήρια με την ιδιότητα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Β. Να έχουν πλήρη ταμειακή ενημερότητα, με εξοφλημένες τις εισφορές προς την ΠΟΑΔ μέχρι και το έτος 2019, χωρίς συμψηφισμούς της συνδρομής του Σωματείου με οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό.

Γ. Να έχουν αποστείλει αντίγραφο Πρακτικού Εφορευτικής Επιτροπής των τελευταίων αρχαιρεσιών παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου ή Δικηγόρου, υπογεγραμμένο και από όλα τα Μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

  • Κάθε Σωματείο – Μέλος της Ομοσπονδίας εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση και διαθέτει αριθμό ψήφων ανάλογο προς τον αριθμό των ταμειακά εντάξει μελών του, που ψήφισαν κατά τις αρχαιρεσίες του, διαθέτει δηλαδή έναν (1) αντιπρόσωπο ανά δέκα (10) μέλη.

Σε περίπτωση υπολοίπου, και εφόσον αυτό υπερβαίνει το μισό του μέτρου, θα εκλέγεται ένας επιπλέον αντιπρόσωπος (π.χ. μέχρι 35 ψηφίσαντες εκλέγονται τρεις (3) αντιπρόσωποι, ενώ από 36 και πάνω εκλέγονται τέσσερις (4) αντιπρόσωποι).

Παρακαλούνται όλα τα Σωματεία – Μέλη της ΠΟΑΔ για την πιστή τήρηση των ανωτέρω, την έγκαιρη υποβολή των δικαιολογητικών καθώς και την εξόφληση των συνδρομών.

Για το ΔΣ της ΠΟΑΔ

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος            Μαρία Δημητριάδη-Βιλτανιώτη

Πρόεδρος                                       Γεν. Γραμματέας

Προηγούμενο άρθροΠρόεδρος του Δ.Σ. της “ERGO Deutschland AG” αναλαμβάνει ο Θ. Κοκκάλας
Επόμενο άρθροΑλ. Σαρρηγεωργίου: Η ασφαλιστική αγορά έχει ρόλο στην αντιμετώπιση του δημογραφικού