Στην Τενερίφη οι διακεκριμένοι συνεργάτες της AIG Ελλάς ΑΕ

3217
AIG Tenerifi

Στην εξωτική Τενερίφη βρέθηκαν από τις 26 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 οι διακεκριμένοι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της AIG, στο πλαίσιο ενός ακόμη ταξιδιού που οργάνωσε η εταιρεία με σκοπό την αναγνώριση και επιβράβευσή τους για τα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2017.

Στο τετραήμερο ταξίδι, οι συνεργάτες της AIG, συνοδευόμενοι από στελέχη της εταιρείας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εντυπωσιακή και άγρια ηφαιστειογενή ομορφιά της Τενερίφης, του μεγαλύτερου και του πιο εύφορου από τα νησιά του συμπλέγματος των Καναρίων Νήσων, συνδυάζοντάς την με στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις απέραντες ακτές και τα διαυγή νερά του νησιού με μια αποκλειστική ιδιωτική κρουαζιέρα με catamaran, αλλά και να περιηγηθούν στα σημαντικότερα αξιοθέατα της Τενερίφης, όπως η πόλη La Laguna και τα εθνικά πάρκα, Loro και Teide.

Το ταξίδι της επιστροφής ολοκληρώθηκε με τους συνεργάτες της AIG να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά και την ομάδα της AIG Ελλάς δυνατή, σίγουρη και έτοιμη να συνεχίσει να επιβραβεύει σταθερά τις προσπάθειες τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Ελλάς Α.Ε, κ. Giuseppe Zorgno, σχολίασε σχετικά: «Η σχέση με τους συνεργάτες μας αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της αναπτυξιακής μας πορείας. Με δράσεις όπως αυτή, την καλλιεργούμε ακόμα πιο πολύ, θέτοντας υψηλότερους στόχους».

  • Ετικέτες
  • AIG
Προηγούμενο άρθροΗ AXA Επίσημος Παγκόσμιος Σύμβουλος Ασφαλίσεων της Liverpool FC
Επόμενο άρθροΕΑΕΕ: Μόλις 1,1 εκατ. οι ασφαλισμένες κατοικίες το 2017