Η AXA Επίσημος Παγκόσμιος Σύμβουλος Ασφαλίσεων της Liverpool FC

1691
axa liverpool

Η AXA στο πλαίσιο της χορηγικής της στρατηγικής ενώνει τις δυνάμεις της με ένα από τα πιο διάσημα ονόματα στον αθλητισμό, τον μύθο της αγγλικής Premier League, Liverpool Football Club (“Λίβερπουλ FC”).

Εκτός από την παγκόσμια προβολή της επωνυμίας και την προβολή του προφίλ της AXA στους αθλητικούς οπαδούς της ομάδας σε όλο τον κόσμο, η συνεργασία είναι ιδιαίτερα καλό νέο ​για τους υποστηρικτές του ποδοσφαίρου στην Ασία, καθώς περιλαμβάνει μια σειρά αποκλειστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στις βασικές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η AXA στην περιοχή.

Χτίζοντας πάνω στις κοινές τους αξίες, η AXA και η Liverpool FC θα δημιουργήσουν καινοτόμες εμπειρίες για τους πελάτες, συνεργάτες και οπαδούς στην Ασία, καθώς επίσης θα συμβάλουν σημαντικά στις τοπικές κοινότητες στις οποίες και οι δύο λειτουργούν.

Η AXA θα συνεργαστεί στενά με τους παίκτες, τους διευθυντές, τους προπονητές και τους επαγγελματίες της υγείας της Λίβερπουλ, για να δημιουργήσουν μοναδικό περιεχόμενο που θα βοηθήσει στην υποστήριξη του κοινού στόχου, της προώθησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Αυτό άλλωστε είναι και σκοπός της μάρκας AXA, να ενδυναμώνει τους ανθρώπους ώστε να ζουν μια καλύτερη ζωή.

Ο Thomas Buberl, Διευθύνων Σύμβουλος της AXA δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ευτυχής που ανακοινώνω αυτή τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τη Liverpool FC, η οποία έρχεται σε μια ιδιαίτερα συναρπαστική στιγμή για την AXA, που όπως ανακοίνωσε σήμερα η Interbrand, αναγνωρίστηκε ως # 1 ασφαλιστική μάρκα για δέκατη συνεχόμενη χρονιά . Όπως και εμείς, η Λίβερπουλ είναι ηγέτες στον τομέα τους, διάσημοι για τη μακρά και περήφανη ιστορία τους, την έντονη αίσθηση της κοινότητας και την αμείλικτη επιδίωξη της αριστείας. Ως εκ τούτου, προσβλέπουμε στην επίτευξη κοινών επιτυχιών, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, καθώς συνεχίζουμε να διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας “δεν θα περπατούν μόνοι τους*”».

* “You ll never walk alone” είναι το τραγούδι που έχει συνδεθεί με τους οπαδούς και την ομάδα της Liverpool

  • Ετικέτες
  • AXA
Προηγούμενο άρθροΥδρόγειος Ασφαλιστική: Αύξηση 13,2% στην παραγωγή εννεαμήνου
Επόμενο άρθροΣτην Τενερίφη οι διακεκριμένοι συνεργάτες της AIG Ελλάς ΑΕ