Στην Πράγα επιχειρεί να κλείσει το ασφαλιστικό κενό η Insurance Europe

1155

«Closing the gaps – Protection for all» είναι το θέμα του 12ου διεθνούς συνεδρίου της Insurance Europe που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου στην Πράγα, με οικοδεσπότη την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Τσεχίας (ČAP).

Τα ασφαλιστικά κενά προστασίας επηρεάζουν την υγεία και την περιουσία τόσο των ατόμων όσο και των επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου η Insurance Europe θα προσπαθήσει να εξηγήσει τι είναι το ασφαλιστικό κενό, πού το συναντάμε και γιατί, εξετάζοντας την έκθεση σε φυσικές καταστροφές και κυβερνοκινδύνους, την ανεπαρκή συνταξιοδοτική αποταμίευση και πολλά άλλα.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, εκπρόσωποι των καταναλωτών καθώς και κορυφαία στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου, οι οποίοι θα διερευνήσουν τις δράσεις και τις λύσεις που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ανθεκτικότητα και να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη προστασία για όλους.

Τη συμμετοχή τους έχουν επιβεβαιώσει: ο κ. Philippe Donnet, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Generali, η κα Petra Hielkema, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA)και ο κ. Ekhosuehi Iyahen, Γενικός Γραμματέας του Insurance Development Forum.

Όλοι οι ομιλητές και το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθούν, όταν ανοίξουν οι εγγραφές τον επόμενο μήνα.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΙσχυρά αποτελέσματα πέτυχε η Allianz το 2021
Επόμενο άρθροMetLife Α.Ε.Δ.Α.Κ.: Απέσπασε 7 βραβεία στα Fund Managers Awards 2021