Ένα ακόμη ταξίδι επιβράβευσης – εκπαιδευτικό του Δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής πραγματοποιήθηκε πρόσφατα. Αυτή τη φορά στην «Αθήνα του Βορρά», το Εδιμβούργο.

Εκατό και πλέον επιτυχημένοι ασφαλιστές του Δικτύου Agency της Εταιρείας και ανάμεσα σ’ αυτούς και διοικητικοί υπάλληλοι, βρήκαν την ευκαιρία να τονώσουν και πάλι τους δεσμούς μεταξύ τους, να ανταλλάξουν ιδέες αλλά και ανησυχίες, και να καταθέσουν σε πολύωρο meeting που πραγματοποίησαν τις προτάσεις τους προς τη Διοίκηση της Εταιρείας, για νέα προϊόντα και για πρακτικές βελτίωσης της καθημερινής τους εργασίας.

Τόσο ο Γενικός Δ/ντής Πωλήσεων, κ. Γιώργος Ζαφείρης, όσο και οι Διευθυντές, κ.κ. Σωτήρης Σοφόπουλος και Μιχάλης Τάτσης, καθώς και τα άλλα άξια διοικητικά στελέχη που συνόδευαν τους ασφαλιστές, όλοι ίσοι μεταξύ ίσων, απόλαυσαν το ταξίδι αυτό, έχοντας επικεντρωμένες τις μύχιες σκέψεις τους στις εξελίξεις στη μεγάλη Εθνική Ασφαλιστική.

Η υπεύθυνη του ταξιδιού, κα Μαρία Κόρακα, απέσπασε τα εύσημα δημοσίως από τον κ. Γιώργο Ζαφείρη, που φυσικά εξέφρασε το σύνολο των συμμετεχόντων.

Ακόμα και η επιλογή της συγκεκριμένης πόλης, του Εδιμβούργου, μάς επιτρέπει να τονίσουμε το υψηλό επίπεδο που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της Εταιρείας, που ξέρουν να συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Δημήτρης Ρουχωτάς

Προηγούμενο άρθροΣτη Eurolife ERB ο κ. Γιάννης Βασιλάτος
Επόμενο άρθροΟ δικός μας άνθρωπος… κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου μας καλεί!