Διαμεσολαβούντες

Στη Νάπολη και το Ποζιτάνο οι συνεργάτες της MEGA Brokers

H MEGA Brokers, αναγνωρίζοντας την αφοσίωση και αποτελεσματικότητα των συνεργατών της, διοργάνωσε ένα αξέχαστο ταξίδι επιβράβευσης στη Νάπολη και το Ποζιτάνο για τους 10 κορυφαίους στον κλάδο ζωής της Eurolife FFH Ασφαλιστικής.

Μία Επιβράβευση γεμάτη Ιταλική Γοητεία!

Οι επιτυχόντες συνεργάτες, συνοδευόμενοι από στελέχη της MEGA Brokers και της Eurolife FFH, πέρασαν τρεις ημέρες γεμάτες με αυθεντικές ιταλικές εμπειρίες.

Ξεκινώντας από την ιστορική Νάπολη, περιηγήθηκαν στα γραφικά σοκάκια, θαύμασαν την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και γέμισαν τις αισθήσεις τους με αρώματα και γεύσεις από την παραδοσιακή κουζίνα.

Η κορύφωση του ταξιδιού ήρθε με την επίσκεψη στο μαγευτικό Ποζιτάνο, χτισμένο αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός βράχου. Εκεί, οι συνεργάτες απόλαυσαν την πανέμορφη θέα, χαλάρωσαν και έζησαν την αύρα της ιταλικής dolce vita.

Αναγνώριση της Αξίας των Συνεργατών

Για τη MEGA Brokers, όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, «το ταξίδι αυτό αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για την πολύτιμη συμβολή τους στην ανάπτυξη της εταιρείας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε και να τους προσφέρουμε τα απαραίτητα εργαλεία για περισσότερες επιτυχίες».

Μία Συνεχής Δέσμευση για Υποστήριξη

Στο ίδιο δελτίο η εταιρεία δεσμεύεται να παρέχει στους συνεργάτες της ποιοτική εκπαίδευση, σύγχρονα εργαλεία και υποστήριξη, επενδύοντας διαρκώς στην ανάπτυξη νέων ασφαλιστικών λύσεων και στην υιοθέτηση καινοτόμων τεχνολογιών, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Τέλος, η MEGA ανακοίνωσε ότι «τα ταξίδια επιβράβευσης συνεχίζονται και άμεσα νέες περιπέτειες ξεδιπλώνονται!», καλώντας τους Συνεργάτες της ετοιμαστούν για ένα αξέχαστο ταξίδι τον Ιούνιο στο μαγευτικό Μπαλί.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας