Προϊόντα

Στα καλύτερα της αγοράς κατατάσσουν οι διαμεσολαβητές το Mediσυν 2 της ΑΧΑ

Στρατηγικό τομέα ανάπτυξης αποτελεί για την ΑΧΑ η ασφάλιση υγείας και στην κατεύθυνση αυτή δημιούργησε το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Mediσυν 2, με στόχο να διασφαλίσει σφαιρικά την καλή υγεία του ασφαλισμένου και να προσφέρει προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες της.

Οι συνεργάτες της ΑΧΑ, τόσο από το αποκλειστικό όσο και το πρακτορειακό και μεσιτικό δίκτυό της ήδη εκφράστηκαν ιδιαίτερα θετικά για το πρόγραμμα, κατατάσσοντάς το μεταξύ των 3 καλύτερων της αγοράς.

Κατά την παρουσίαση του προγράμματος, στις 4 Απριλίου, στην αίθουσα Γαία του Μουσείου Γουλανδρή η ΑΧΑ επιχείρησε να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα ηρεμίας και ξεγνοιασιάς, με κύριο μήνυμα των παρουσιάσεων το 10 to ΖΕΝ, τα 10 σημαντικά χαρακτηριστικά του Mediσυν 2 που βοηθούν τους ασφαλισμένους της ΑΧΑ να ζουν με λιγότερες έγνοιες.

«Το Mediσυν 2 δεν είναι απλά ένα πρόγραμμα αλλά ένα σύστημα δευτεροβάθμιας περίθαλψης, που θα οδηγήσει αυτή την ανάπτυξη για το ερχόμενο διάστημα προσφέροντας στους ασφαλισμένους ένα πλαίσιο ολοκληρωμένης προστασίας 360ο», είπε χαρακτηριστικά ο Δ/νων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, κ. Ερρίκος Μοάτσος.

Ο κ. Μοάτσος κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στην αποστολή, το όραμα και τη στρατηγική της Εταιρείας τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

«Αναπτυσσόμαστε δυναμικά και κερδίζουμε την κορυφή της προτίμησης όσων μας εμπιστεύονται», τόνισε, μεταξύ άλλων, για να προσθέσει: «Συνεχίζουμε, σχεδιάζοντας ήδη στα εργαστήριά μας το πρόγραμμα ασφάλισης της επόμενης ημέρας. Για να αναδείξουμε την ασφαλιστική αγορά ως έναν πραγματικό σύμμαχο στην προστασία της υγείας».

Αναλυτική παρουσίαση του Mediσυν 2  έκανε ο Διευθυντής Προϊόντων, Marketing και Επικοινωνίας κ. Μπάμπης Αναστασιάδης, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα ευέλικτο πρόγραμμα υγείας που «χτίζεται» εξατομικευμένα για κάθε πελάτη, σύμφωνα με τις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα. Εστιάζει τόσο στην πρόληψη, όσο και στην κάλυψη αναγκών κατά τη διάρκεια και μετά τη νοσηλεία, ενώ καλύπτει  και δαπάνες αποκατάστασης και βοήθειας στην καθημερινότητα μετά από κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Όπως τόνισε με το νέο αυτό πρόγραμμα η ΑΧΑ προσφέρει υπηρεσίες ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου, σε συνεργασία με ένα ευρύ δίκτυο παρόχων υγείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στα σημαντικά πλεονεκτήματα του προγράμματος περιλαμβάνονται η Ελεύθερη επιλογή Νοσοκομείου, η απευθείας εξόφληση εξόδων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, αλλά και η επιβράβευση των πιστών πελατών, αφού προβλέπονται εκπτώσεις σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος έχει και άλλα ασφαλιστήρια συμβόλαια στην ΑΧΑ, ή επιθυμεί να ασφαλίσεις και συγγενείς του (μέχρι 2ου βαθμού).

Το Mediσυν 2 πλαισιώνεται και με μία σειρά από προαιρετικές παροχές. Μία από αυτές είναι το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης Mediσυν Care, καθώς και ειδικό πρόγραμμα ασφάλισης ατυχήματος και κεφαλαίου αποπληρωμής ασφαλίστρων σε περίπτωση ανικανότητας για εργασία.

Στην προστιθέμενη αξία του Mediσυν 2 για τον συνεργάτη αναφέρθηκε ο κ. Νίκος Σακελλαρίου, Δ/ντής Δικτύων διανομής της Εταιρείας, τονίζοντας τα οφέλη τόσο για τον ασφαλισμένο όσο και για τον ίδιο τον συνεργάτη, ο οποίος καταφέρνει καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες των πελατών του να δημιουργεί μακροπρόθεσμες σχέσεις εμπιστοσύνης.

 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας