Διαμεσολαβούντες

ΣΠΑΤΕ: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και Διεξαγωγή Εκλογών

Την Πέμπτη 24.11.2022 πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής ΣΠΑΤΕ, στο Αμφιθέατρο «Αντώνη Τρίτση», η αίθουσα του οποίου αποτέλεσε ευγενική παραχώρηση του Δήμου Αθηναίων προς τον Σύλλογο.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ακολούθησαν οι εκλογές παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου και της Νομικής Συμβούλου, κα Μεταξά Αγάθης, όπου οι Συνάδελφοι με την ψήφο τους επέλεξαν τους Συμβούλους που θα τους εκπροσωπήσουν κατά τη νέα θητεία διοίκησης 2022 – 2025.

Από την εκλογική διαδικασία αναδείχθηκαν και πέντε (5) Αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ΠΟΑΔ. Αναφέρονται κατά σειρά εκλογής: κκ. Δημητριάδη Μαρία, Ζόμπολας Νικόλαος, Χατζηγεωργάκης Γεώργιος, Λιόσης Δημήτριος και Μεταξά Ελευθερία.

Με βάση το ισχύον Καταστατικό του Συλλόγου, η πλειοψήφησα Σύμβουλος, κα Δημητριάδη Μαρία, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, συγκάλεσε όλους τους επιτυχόντες στη Συγκρότηση σε Σώμα. Οι εκλεγέντες Σύμβουλοι, με απόλυτη ομοφωνία, εξέλεξαν τη νέα Διοίκηση του Συλλόγου για τη νέα θητεία 2022 – 2025, ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Δημητριάδη Μαρία
Αντιπρόεδρος: Χατζηγεωργάκης Γεώργιος
Γενικός Γραμματέας: Κουφοπούλου Αντωνία (νέο Μέλος Δ.Σ.)
Ειδικός Γραμματέας: Βαγενάς Ευάγγελος (νέο Μέλος Δ.Σ.)
Ταμίας: Κατσαρού Αναστασία
Α’ Τακτικό Μέλος: Λιόσης Δημήτριος
Β’ Τακτικό Μέλος: Νικολάου Γεώργιος

ΣΠΑΤΕ: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και Διεξαγωγή Εκλογών

Τα αναπληρωματικά Μέλη (κατά σειρά εκλογής) αποφασίσθηκε ομόφωνα να συμμετέχουν σε κάθε Διοικητικό Συμβούλιο, όπως άλλωστε είχε αποφασισθεί και κατά την προηγούμενη θητεία Δ.Σ.

«Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι για πρώτη φορά και τα αναπληρωματικά Μέλη, πέραν της παρουσίας τους στα Διοικητικά Συμβούλια, θα επωμιστούν με τομείς και δράσεις, όπως περιγράφονται παρακάτω:

Α’ Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ.: Ζόμπολας Νικόλαος, αναλαμβάνει τον τομέα Δημοσίων Σχέσεων και έχει στην ευθύνη του την επικοινωνία με τους Φορείς της Πολιτείας.

Β’ Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ.: Μεταξά Ελευθερία, αναλαμβάνει τη μελέτη των Ασφαλιστικών Συμβάσεων και των Ομαδικών Ασφαλιστηρίων που διατηρούν οι Συνάδελφοι μέσω των Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Γ’ Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ.: Θεοδοσόπουλος Απόστολος, αναλαμβάνει την εγγραφή νέων Μελών, θέματα εκπαίδευσης Επενδυτικών Προϊόντων καθώς και την επικοινωνία με τις Ασφαλιστικές Εταιρείες σχετικά με τα προϊόντα αυτά.

«Πιστεύουμε βαθιά ότι η ενεργή συμμετοχή τους θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Ασφαλιστική Εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ για την ευγενική παροχή του εντυπωσιακού Ψηφιακού Μουσείου, το οποίο παρείχε δωρεάν στον ΣΠΑΤΕ κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου, όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Ψηφιακό Μουσείο και μέσω της τεχνολογίας VR να κάνουν ένα ταξίδι στην ιστορία της Ασφάλισης.

Κλείνοντας, θα θέλαμε ακόμα μία φορά να ευχαριστήσουμε όλα τα Μέλη μας για την συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη τους. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα να εργαζόμαστε ομαδικά για την δίκαιη προάσπιση των συμφερόντων ΟΛΩΝ μας.

Παροτρύνουμε δε και όλους τους Συναδέλφους μας, Ασφαλιστικούς Πράκτορες στον Ν. Αττικής, να δραστηριοποιηθούν για τα κοινά θέματα που μας απασχολούν, μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους στον ΣΠΑΤΕ», επισημαίνεται στην ανακοίνωση που υπογράφουν, για λογαριασμό του Δ.Σ., η Πρόεδρος, κα Μαρία Δημητριάδη – Βιλτανιώτη, και η Γενική Γραμματέας, κα Αντωνία Κουφοπούλου.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας