Διαμεσολαβούντες

Sofos Insurance Agency: Στον «αέρα» το νέο, ανανεωμένο site

Στον «αέρα» βρίσκεται ήδη το πλήρως ανανεωμένο site της Sofos Insurance Agency, ειδικά σχεδιασμένο με γνώμονα τις ανάγκες των συνεργατών, των πελατών και των εκάστοτε επισκεπτών του.

Το www.sofos-ins.gr, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο ψηφιακό εργαλείο, ευχάριστο στην πλοήγηση, πλήρως λειτουργικό και εμπλουτισμένο, με το πλέον σύγχρονο περιβάλλον σε σχέση με το προηγούμενο. Η φιλοσοφία του νέου site στηρίζεται στην εξαιρετικά εύκολη πλοήγηση, όπου ο χρήστης του μπορεί, απλά και γρήγορα, να αντλήσει οποιαδήποτε πληροφορία τον ενδιαφέρει καθώς και να ενημερωθεί σχετικά με την ασφάλισή του μέσω της ενότητας συχνές ερωτήσεις.

Επίσης, στο νέο site της Sofos Insurance Agency οι επισκέπτες του μπορούν να ενημερωθούν:

  1. Με χρηστικές πληροφορίες για την Εταιρεία
  2. Για όλους τους κλάδους Ασφάλισης
  3. Για όλα τα Νέα και τις Ανακοινώσεις
  4. Για τις συνεργαζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες
  5. Με πληροφορίες για το Δίκτυο Συνεργατών της
  6. Για τη γκάμα υπηρεσιών που παρέχει
  7. Για το έμψυχο δυναμικό της Εταιρείας
  8. Πληροφορίες για Υποκαταστήματα και Περιφερειακές Διευθύνσεις μέσω διασύνδεσης με τα google maps.

Επιπρόσθετα, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το συμβόλαιό τους, μέσω του Sofos Pay, καθώς και να συλλέξουν χρήσιμες πληροφορίες, όπως για το αν το όχημά τους είναι ασφαλισμένο ή να ενημερωθούν για τον ασφαλιστικό τους διαμεσολαβητή μέσω του Ενιαίου σημείου Πληροφόρησης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Τέλος, να επισημάνουμε ότι το site είναι δίγλωσσο (ελληνικά & αγγλικά) και διαθέτει responsive λειτουργία, ιδανική για προβολή σε tablet και κινητά.  


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας