Διαμεσολαβούντες

Sofos Insurance Agency: Πάνω από 400 συνεργάτες στη Sofos Edu For You

H Sofos Insurance Agency, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοίνωσε ότι για το έτος 2023, μέσω του Τμήματος Εκπαίδευσης Sofos Edu For You, δήλωσαν τη συμμετοχή τους στα προγράμματα επαναπιστοποίησης της Τράπεζας της Ελλάδος πάνω από 400 συνεργάτες της.

Το Sofos Edu For You, όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου, είναι η πρώτη ασύγχρονη ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης (elearning) που διαθέτει εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα και σχεδιάστηκε έτσι ώστε να καλύπτει πλήρως τις εκπαιδευτικές ανάγκες του δικτύου συνεργατών και του έμψυχου δυναμικού της, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτές και τα προγράμματα επαναπιστοποίησης της ΤτΕ. Το σύστημα εκπαίδευσης διανύει ήδη τον δεύτερο χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας και συνεχίζει δυναμικά το έργο του.

Η Sofos Insurance Agency ευχαριστεί ιδιαιτέρως τις ασφαλιστικές εταιρείες ERGO και AIG, οι οποίες, για ακόμη μια χρονιά, της διέθεσαν τα δικά τους εγκεκριμένα προγράμματα των Τομέων Α΄& Β΄, έτσι ώστε να πιστοποιηθούν, μέσω αυτών, οι συνεργάτες και το προσωπικό της. Επίσης, απευθύνει θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία SQ Learn, η οποία σχεδίασε την πλατφόρμα Sofos Edu For You, αποκλειστικά για τις ανάγκες της Sofos Insurance Agency, και που διαρκώς επιμελείται την ομαλή διασύνδεσή της με το Sofos Portal.

Ο Γενικός Διευθυντής Οργάνωσης και Μέλος Δ.Σ. της Sofos Insurance Agency, κ. Γιώργος Σοφός, δήλωσε σχετικά: «Η στρατηγικής σημασίας αποδοχή του συστήματος Sofos Edu For You μας ωθεί να συνεχίσουμε τις επενδύσεις στον τομέα της εκπαίδευσης. Πετύχαμε να ενοποιήσουμε αποδοτικά μία ακόμα υπηρεσία στο οικοσύστημα του οργανισμού μας, με έμφαση στην ευκολία χρήσης. Μας γεμίζει υπερηφάνεια για τον βαθμό που καταφέραμε να μεταδώσουμε το μήνυμα της αναγκαιότητας της (επαν-) εκπαίδευσης στον επαγγελματικό μας χώρο και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να παρέχουμε καινοτόμες και χρήσιμες υπηρεσίες στους ανθρώπους μας».

Ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Μέλος Δ.Σ. της Sofos Insurance Agency, κ. Θρασύβουλος Σοφός, επισήμανε τα εξής: «Συνεχίζουμε δυναμικά να προσφέρουμε λύσεις και υπηρεσίες στο δίκτυο πωλήσεων και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, ενώ είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την αποδοχή που τυγχάνει το Sofos Edu For You. Το σύστημα εκπαίδευσης Sofos Edu For You αποτελεί σημαντικό εργαλείο στα χέρια των ανθρώπων μας και μέσο εξωστρέφειας της στρατηγικής μας για την ποιοτική ασφαλιστική διαμεσολάβηση».

Καταληκτικά, αξίζει να σημειωθεί ότι η Εταιρεία αναμένει πως στη διάρκεια του 2024 θα επαναπιστοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας Sofos Edu For You πάνω από 500 συνεργάτες.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας