Διαμεσολαβούντες

Sofos Insurance Agency: O πιο καινοτόμος ασφαλιστικός Οργανισμός διακρίθηκε με 4 βραβεία στα FMIA23

Σε μία λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στις 7 Δεκεμβρίου 2023, παρουσία εκπροσώπων του επιχειρείν και φορέων της Ιδιωτικής Ασφάλισης, η Sofos Insurance Agency απέσπασε, για ακόμη μία χρονιά, τέσσερα βραβεία, με σημαντικότερο εκείνο της πρώτης θέσης στην κατηγορία Disruptive Innovation (Τεχνολογικές καινοτομίες).

Ειδικότερα, η Εταιρεία διακρίθηκε με:

  • Την 1η θέση στην κατηγορία: Disruptive Innovation.
  • Τη 2η θέση στις κατηγορίες: Digital Orientation & Sustainability Strategy.
  • Tην 3η θέση στην κατηγορία: Business Development.

Ο πολυετής θεσμός των FMIA βραβεύσεων, που διοργανώνεται από τη Morax Media  S.A., για 29η συνεχόμενη χρονιά ανέδειξε τις επιχειρήσεις εκείνες που διαφοροποιούνται και διευρύνουν τους ορίζοντες στον ασφαλιστικό κλάδο, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες. 

Στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Sofos Insurance Agency, επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Παραμένοντας πιστοί στην ηθική μας δέσμευση, ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να κατέχει την αριστεία στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, καθώς και να αποτελεί τον πιο ποιοτικό οργανισμό ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους 703 συνεργάτες μας, την εταιρεία μηχανογράφησης Datawise, καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, οι οποίοι και αποτελούν τον πλέον σημαντικότερο πυλώνα και αρωγό επίτευξης ποιοτικών αποτελεσμάτων».

Με σκοπό την εξασφάλιση της διαφάνειας και της αμεροληψίας του θεσμού των “Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης”, η εποπτεία της διαδικασίας διεξαγωγής του ανατέθηκε στην Grant Thornton, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Λίγα λόγια για τη Sofos Insurance Agency

Η SOFOS Insurance Agency αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εξυπηρέτησης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, με εμπειρία 45 και πλέον ετών στην ασφαλιστική αγορά, ενώ δραστηριοποιείται πανελλαδικά καλύπτοντας τις ασφαλιστικές ανάγκες σε πάνω από 150.000 ιδιώτες και επιχειρήσεις.

∆ιαθέτει ένα άρτια οργανωμένο Δίκτυο Πωλήσεων σε όλη την ελληνική επικράτεια, που αποτελείται από 703 εξειδικευμένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, οι οποίοι εμπιστεύονται την εταιρεία επί σειρά ετών και μοιράζονται το όραμα των ιδρυτών της.

Η δομή του οργανισμού έχει σχεδιαστεί με σκοπό την ποιοτική και αποδοτική εξυπηρέτηση των συνεργατών και των πελατών, με ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία. Η εμπιστοσύνη των συνεργατών και των ασφαλιστικών εταιρειών αποδεικνύουν την αξιοπιστία, τη φερεγγυότητα και την περαιτέρω πορεία της εταιρείας.

Με κύριο μέλημα την έμπρακτη στήριξη και διευκόλυνση της καθημερινότητας των συνεργατών της, η Sofos Insurance Agency επενδύει χρόνο και κεφάλαια για την εξεύρεση των αποδοτικότερων λύσεων στις ασφαλίσεις κινδύνων, επεκτείνει τις συνεργασίες της με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, αναζητά διαρκώς καινοτόμα προϊόντα αποκλειστικής παροχής στο δίκτυό της, εξελίσσει συνεχώς την τεχνολογία των μηχανογραφικών της συστημάτων.

Οι συνεργάτες της έχουν την δυνατότητα να διανείμουν 2.500 ασφαλιστικά προϊόντα όλων των κλάδων, καθώς και να συνεργαστούν με 38 ασφαλιστικές εταιρείες. Τα 79 εξειδικευμένα στελέχη της παρέχουν στους συνεργάτες τις πιο άμεσες λύσεις. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Sofos Portal, σε συνεργασία με την εταιρεία Datawise, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε συνεργάτη να χρησιμοποιεί ενοποιημένες διαδικασίες, να παρακολουθεί live την πορεία των ζημιών, να λαμβάνει ηλεκτρονικά και αυτοματοποιημένα τα προσυμβατικά έγγραφα IDD και ηλεκτρονικές υπογραφές αυτών. Το τμήμα εκπαίδευσης Sofos Edu For You, στηριζόμενο στο Sofos Portal, προσφέρει μέσω webinars συνεχή εκπαίδευση για υφιστάμενα και νέα ασφαλιστικά προϊόντα.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας