Διαμεσολαβούντες

Sofos Insurance Agency & Κερκυραϊκή Ασφαλιστική: Νέα στρατηγική συμμαχία

Σε μία νέα στρατηγική συμμαχία προχωρούν η Sofos Insurance Agency και η Κερκυραϊκή Ασφαλιστική, που εκπροσωπείται από τον κ. Πέτρο Κανταρέλη και εδρεύει στο όμορφο νησί της Κέρκυρας.

Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν από κοινού να προχωρήσουν σε αποκλειστική συνεργασία και ένταξη των συνεργατών κ.κ. Ναπολέοντα και Γρηγόρη Χανδρινού αλλά και Ιωάννη Γούλα στο Υποκατάστημα που βρίσκεται επί της εθνικής οδού Παλαιοκαστρίτσας. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δελτίο Τύπου, «η συμφωνία αυτή αποτελεί ηθική ανταμοιβή για τη Sofos Insurance Agency αλλά και για την εταιρεία του κ. Κανταρέλη, η οποία έχει διαπρέψει για πάνω από 50 χρόνια στον ασφαλιστικό χώρο, ενώ έχει συνεισφέρει τα μέγιστα για την ανάδειξη του ασφαλιστικού κλάδου στην τοπική κοινωνία της Κέρκυρας».

Με αφορμή την επισφράγιση της συμφωνίας αλλά και τα 45 χρόνια ύπαρξής της, η Sofos Insurance Agency παρέθεσε δείπνο στους συνεργάτες του Υποκαταστήματος Κέρκυρας στο εστιατόριο «Μπρούνος», θέλοντας έτσι να τους ευχαριστήσει για την έμπρακτη στήριξή τους αλλά και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που δείχνουν επί σειρά ετών στην Εταιρεία.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και άριστο κλίμα, ενώ συνοδεύτηκε από μεγάλη ποικιλία θαλασσινών και ποτών, μουσική και συζητήσεις μεταξύ των παρευρισκόμενων συνεργατών και φίλων.

Sofos Insurance Agency & Κερκυραϊκή Ασφαλιστική: Νέα στρατηγική συμμαχία
Από αριστερά, Γιώργος Σοφός, Γενικός Δ/ντής Οργάνωσης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Sofos Insurance Agency AE, Ναπολέων Χανδρινός, συνεργάτης της Sofos Insurance Agency, Πέτρος Κανταρέλης, Ιδιοκτήτης Κερκυραϊκής Ασφαλιστικής, Χρήστος Σοφός, Πρόεδρος Δ.Σ. – Δ/νων Σύμβουλος της Sofos Insurance Agency, Αλέξανδρος Δερβέντζας, Δ/ντής Υποκαταστήματος Κέρκυρας (Sofos Insurance Agency), Θράσος Σοφός, Γενικός Δ/ντής Πωλήσεων της Sofos Insurance Agency, και Σπύρος Στεφανής, Περιφερειακός Διευθυντής Ηπείρου (Sofos Insurance Agency).

Ο κ. Θράσος Σοφός, Γενικός Δ/ντής Πωλήσεων της Sofos Insurance Agency, δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη υπερηφάνεια αλλά και τιμή υποδεχόμαστε στην εταιρεία μας ένα τόσο σημαντικό και συνάμα υψηλών προδιαγραφών ασφαλιστικό πρακτορείο. Η πορεία του κ. Κανταρέλη αναδεικνύει, πέρα από τον επαγγελματισμό και την εντιμότητά του, την απαράμιλλη ποιότητα παροχής υπηρεσιών αλλά και τη σπουδαία επίτευξη παραγωγικών στόχων. Επίσης, αξίζει να αναφερθώ και στις ηθικές αξίες με τις οποίες πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο. Η επάνδρωση της εταιρείας με στελέχη όπως ο κ. Κανταρέλης, που υιοθετούν πλήρως την κουλτούρα και τη νοοτροπία της, μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει στο μέλλον».

Ο κ. Πέτρος Κανταρέλης ανέφερε τα εξής: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και νιώθω ικανοποίηση για την έναρξη της συνεργασίας μας με τη Sofos Insurance Agency. Μία συμφωνία στρατηγικής σημασίας για την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική αλλά και για τους ασφαλισμένους πελάτες, μέσω της οποίας ευελπιστούμε στη διαμόρφωση των συνθηκών εκείνων που θα μας οδηγήσουν μελλοντικά σε περαιτέρω εξέλιξη και εκσυγχρονισμό. Επίσης, στοχεύουμε στη δημιουργία νέων στόχων και προκλήσεων, με αρωγό την τεχνογνωσία και το πλάνο ανάπτυξης της Sofos Insurance Agency, μία εταιρεία με την οποία πέρα από τη σύμπλευση απόψεων και ιδεών, μας συνδέει η ίδια μακρά πορεία ετών στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας