Σήμερα, 27 Ιουνίου, το Ετήσιο Συνέδριο του ACFE Greece

966

Tο ACFE Greece θα πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριό του, με τίτλο “Back to Basics”, σήμερα, Τρίτη 27 Ιουνίου 2023, και ώρες από 14:00 έως 19:00, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Στόχος του φετινού συνεδρίου αποτελεί ο προσδιορισμός της νέας διάστασης που λαμβάνουν βασικά θέματα που αφορούν στην πρόληψη, την ανίχνευση και την διερεύνηση της απάτης, μέσα σε ένα σύνθετο και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά ζώσης ενώ θα υπάρχει ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση διευκολύνοντας όλους όσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν.

Το Ινστιτούτο κατά της Απάτης (ACFE Greece) αποτελεί μη κερδοσκοπικό σωματείο που συστάθηκε το 2008 από εξειδικευμένους επαγγελματίες και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, ως ο επίσημος φορέας που εκπροσωπεί τον διεθνή οργανισμό Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) στην Ελλάδα.

Το ACFE αποτελεί, διεθνώς, τον μεγαλύτερο οργανισμό για την καταπολέμηση της απάτης και τον κορυφαίο φορέα εκπαίδευσης κατά της απάτης. Απαριθμεί περισσότερα από 85.000 μέλη παγκοσμίως, 60.000 εκ των οποίων κατέχουν την επαγγελματική πιστοποίηση Certified Fraud Examiner (CFE), έχοντας ως αποστολή τον περιορισμό των επιπτώσεων που προκαλούν οι πάσης φύσης μορφές απάτης και διαφθοράς σε διεθνές επίπεδο.

Ώρα διεξαγωγής: 14:00 – 19:00

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο εδώ.

Για δήλωση συμμετοχής με φυσική παρουσία & online συμμετοχή: https://www.eventora.com/el/Events/acfe-greece-2o-etisio-synedrio

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στελεχών Διαχείρισης Κινδύνων (Hellenic Association of Risk Managers) – H.A.RI.MA. www.harima.gr και του Συνδέσμου Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος – ΣΕΚΑΣΕ www.sekase.gr


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθρο“Crash for cash” απάτες: Τι πρέπει να γνωρίζετε
Επόμενο άρθροΜEGA Brokers: Για 14η χρονιά η μεγαλύτερη εταιρεία Ασφαλιστικών Πρακτόρων