Εταιρείες

ΜEGA Brokers: Για 14η χρονιά η μεγαλύτερη εταιρεία Ασφαλιστικών Πρακτόρων

Σε ανοδική τροχιά παρέμεινε και το 2021 η ΜEGA Brokers, διευρύνοντας τόσο τον κύκλο εργασιών της όσο και την κερδοφορία της.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα για τα οικονομικά στοιχεία επιχειρήσεων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, που δημοσιεύτηκαν στην ειδική έκδοση με την λίστα των 40 μεγαλύτερων Μεσιτών & Πρακτόρων της morax media σε συνεργασία με την ICAP CRIF με στοιχεία του 2021, ο κύκλος εργασιών της ΜEGA Brokers έφτασε στα €12.599.912, έναντι €12.100.989 του 2020, αύξηση 4%, ενώ τα καθαρά κέρδη προ φόρων προς κύκλο εργασιών διαμορφώθηκαν σε 1.960.144€%, αυξημένα κατά 55% σε σχέση με το 2020.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, δήλωσε:

«Η MEGA Brokers συνεχίζει να ισχυροποιεί τη θέση της στον ασφαλιστικό κλάδο, με γνώμονα τη δημιουργία μίας σταθερής και μακροχρόνιας αξίας για τους συνεργάτες και τους εργαζομένους μας.

Η συμβολή των συνεργατών μας στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων ετών είναι καθοριστική όπως και η συμβολή των ανθρώπων μας που από κοινού έχουμε θέσει ως στόχο την εξέλιξη μας.

Έχοντας θεμελιώσει επιταχυνόμενη ανάπτυξη την τελευταία δεκαπενταετία, εκτιμούμε με βεβαιότητα ότι και το 2023 θα είναι ακόμη ένας χρόνος ανάπτυξης για τη MEGA Brokers με συνεχιζόμενη άνοδο σε όλους τους οικονομικούς και λειτουργικούς δείκτες.

Πιστοί στη στρατηγική μας είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας