Σημαντικές πρωτοβουλίες στην ασφάλιση Αυτοκινήτου από την ΑΧΑ

338

Μακρόπνοη στρατηγική ώστε να γίνει η ΑΧΑ μια Εταιρεία συνοδοιπόρος του πελάτη, προσφορά αξίας προς τους καταναλωτές και συνεχής ενδυνάμωση της σχέσης εμπιστοσύνης τους με την ΑΧΑ, αποτελούν τους άξονες πάνω στους οποίους η Εταιρεία δρομολόγησε μια σειρά από νέες πρωτοβουλίες για τους ασφαλισμένους της στο αυτοκίνητο.

Η ΑΧΑ θα προσφέρει πλέον 10% μειωμένο κόστος στην ασφάλιση αυτοκινήτου για όσους πελάτες πληρώνουν την ασφάλισή τους σε ετήσια βάση, επιπλέον μείωση 4% – 6% σε περιοχές της Αθήνας και 3% – 5% σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας (www.axa.gr/el/autokinito/car-calculator/). Αυτά σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που έχουν οι πελάτες να καταβάλουν τα ασφάλιστρα σε 12 άτοκες δόσεις, να λαμβάνουν και να εξαργυρώνουν Bonus πόντους (μέσω της συνεργασίας που έχει η ΑΧΑ με την Alpha Bank, 4 Bonus πόντοι για κάθε 1 €) ενδυναμώνουν σημαντικά την πρόταση της ΑΧΑ στον τομέα αυτοκινήτου.

Στο ίδιο πλαίσιο στρατηγικών προτεραιοτήτων η Εταιρεία διευρύνει την επιτυχημένη υπηρεσία «Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο» που έχει θέσει στη διάθεση των ασφαλισμένων από τον Σεπτέμβριο του 2015. Η υπηρεσία που προέβλεπε μέχρι σήμερα μείωση 20% στο ετήσιο ασφάλιστρο όταν οι καταναλωτές οδηγούν έως 5.000 χιλιόμετρα / έτος, πλέον θα περιλαμβάνει και νέα κλίμακα η οποία θα προσφέρει μείωση 10% στο ετήσιο ποσό ασφάλισης για τους οδηγούς που διανύουν 5.000 – 7.500 χιλιόμετρα.

«Στόχος μας είναι να αποτελούμε μια Εταιρεία συνοδοιπόρο του πελάτη προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασίας και όχι απλώς μια Εταιρεία που αποζημιώνει. Αναλύουμε τις συνήθειες και τις ανάγκες των καταναλωτών και βάσει αυτών κινούμαστε σε στοχευμένες μειώσεις που καθιστούν την ΑΧΑ ακόμα πιο ανταγωνιστική χωρίς να υπονομεύουν το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών που θέλουμε να διατηρούμε», ανέφερε ο Διευθυντής Προϊόντων, Marketing και Επικοινωνίας της ΑΧΑ, Μπάμπης Αναστασιάδης.

Η ολοκληρωμένη προστασία της ΑΧΑ και η μακροχρόνια επένδυση ώστε να είναι η Εταιρεία συνοδοιπόρος των πελατών και στον τομέα του αυτοκινήτου, έχει δρομολογήσει μοναδικές ενέργειες στην ελληνική αγορά.

  • Πρόληψη: το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης «AXA – Driving Academy» για νέους οδηγούς 18 – 25 ετών με έκπτωση στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο όσων το παρακολουθήσουν.
  • Ασφάλιση: ανταγωνιστικό κόστος ασφάλισης, κάλυψη ζημιών του ασφαλισμένου οχήματος μετά από κακόβουλες ενέργειες, στο μεσαίο πακέτο καλύψεων (Extra) χωρίς να απαιτείται η κάλυψη Μικτής Ασφάλισης, πρόγραμμα τιμολόγησης βάσει χιλιομέτρων «Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο», πρόγραμμα επιβράβευσης πιστών πελατών «Όσο χτίζω, κερδίζω».
  • Αποζημίωση: γρήγορη αποζημίωση με τη βοήθεια της ψηφιακής πραγματογνωμοσύνης (remote assessment) και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση μέσω του διευρυμένου δικτύου συνεργαζόμενων Συνεργείων της ΑΧΑ.
Προηγούμενο άρθροΗ Εθνική Ασφαλιστική Μεγάλος Χορηγός στο «No Finish Line Athens»
Επόμενο άρθροΟι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στο επίκεντρο του Παγκύπριου Ετήσιου Συνεδρίου της CNP Ασφαλιστική