Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στο επίκεντρο του Παγκύπριου Ετήσιου Συνεδρίου της CNP Ασφαλιστική

747
CNP Ασφαλιστική Συνέδριο 17

«Δύναμή μας, εσείς!». Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα των εργασιών του Παγκύπριου Ετήσιου Συνεδρίου της CNP Ασφαλιστική, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Αγία Νάπα.  Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότερα από 250 στελέχη και ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της εταιρείας, στελέχη του Ασφαλιστικού Ομίλου CNP Cyprus Insurance Holdings, η Έφορος Ασφαλίσεων, κρατικοί αξιωματούχοι και παράγοντες της οικονομικής και δημόσιας ζωής της Κύπρου.

O Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP Cyprus Insurance Holdings, κ. Τάκης Φειδία, ανέφερε πως «η κατάκτηση από την CNP Ασφαλιστική της πρώτης θέσης στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά γενικού κλάδου, είναι αποτέλεσμα σκληρής κοινής προσπάθειας». Ταυτόχρονα, όπως ανέφερε η εταιρεία του κλάδου ζωής του ομίλου, CNP Cyprialife έχει κατακτήσει κυρίαρχη θέση στον δικό της τομέα. «Αυτό στην πράξη σημαίνει, ότι ο όμιλός μας στην Κύπρο διαμορφώνει μια ισχυρή δυναμική, είναι μπροστά στις εξελίξεις και δημιουργεί μια θετική προοπτική για το 2017», σημείωσε ο κ. Φειδία.

Ο Γενικός Διευθυντής της CNP Ασφαλιστική, κ. Ανδρέας Στυλιανού, ανέλυσε τα αποτελέσματα της Εταιρείας και της αγοράς Γενικού Κλάδου Ασφαλίσεων για το 2016 και ευχαρίστησε το Δίκτυο Πωλήσεων και το Διοικητικό Προσωπικό που συνέβαλλαν ώστε η Εταιρεία να βρίσκεται στην ηγετική θέση του Γενικού Κλάδου Ασφαλίσεων στην Κύπρο.  Αναλύοντας τις προκλήσεις της αγοράς για το 2017 και τη στρατηγική της Εταιρείας, ο κ. Στυλιανού ανέδειξε τα αποτελέσματα της πρόσφατης μεγάλης Παγκύπριας έρευνας αγοράς σύμφωνα με τα οποία, η CNP Ασφαλιστική είναι η πρώτη Ασφαλιστική Εταιρεία Γενικού Κλάδου στα θέματα αξιοπιστίας. «Η πρωτιά επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των πελατών μας στις δυνάμεις μας και ταυτόχρονα μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση να συνεχίσουμε την υλοποίηση της στρατηγικής. Αναγνωρίζουμε πως πλέον η ευθύνη μας γίνεται μεγαλύτερη για να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας και στις προσδοκίες τους», σημείωσε ο κ. Στυλιανού.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάστηκαν οι νέες ηλεκτρονικές εφαρμογές του καλυπτικού σημειώματος οχημάτων και προσφορών, τα αποτελέσματα εξειδικευμένης ποιοτικής και ποσοτικής έρευνας αγοράς και επικοινωνίας, η στρατηγική Μάρκετινγκ  και τα κίνητρα του δικτύου πωλήσεων για το 2017. Έγινε ακόμη παρουσίαση, που αφορά στην εργασία του σύγχρονου Ασφαλιστικού Συμβούλου.

Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε με εορταστική εκδήλωση, όπου βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι συνεργάτες του δικτύου της CNP Ασφαλιστική.

Προηγούμενο άρθροΣημαντικές πρωτοβουλίες στην ασφάλιση Αυτοκινήτου από την ΑΧΑ
Επόμενο άρθροΗ Mega Brokers επαναπιστοποίησε συνεργάτες και υπαλλήλους