Διαμεσολαβούντες

ΣΕΣΑΕ: Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Με επιτυχία, και με τη συμμετοχή των Μελών, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών, στις 7/02/2024, κατά τη διάρκεια της οποίας οι κ. Ι. Βασιλάτος, Πρόεδρος, και Ε. Τσαούσης, Γραμματέας του Σ.Ε.Σ.Α.Ε., παρουσίασαν τον απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου και τις δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν το 2023, χρονιά αφιερωμένη τόσο στην ενημέρωση των Μελών για τις δράσεις του ESG, αλλά και εορτασμού των 90 χρόνων λειτουργίας μας.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ειδική αναφορά έγινε στη σημαντική συμβολή των Μελών των Επιτροπών, των συνεργατών και των Χορηγών του Συνδέσμου, η υποστήριξη των οποίων εξασφάλισε την ολοκλήρωση του διευρυμένου πλάνου εκδηλώσεων του Συνδέσμου για το 2023.

Οι Πρόεδροι των Επιτροπών, κ. Λ. Πέτροβας, Ε. Κούτης και Κ. Βούλγαρης, αναφέρθηκαν στις πρωτοβουλίες που έλαβαν για την υλοποίηση του έργου τους.

Ιδιαίτερες στιγμές ήταν η βράβευση των επιτυχόντων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιμόρφωσης ασφαλιστικών στελεχών σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το οποίο παρουσίασε ο αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Σ.Α.Ε., κ. Κ. Σαΐας, και η παρέμβαση του κ. Αλέξανδρου Θεοδωρίδη, εκπροσώπου της οργάνωσης Μπορούμε.  

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης έληξαν με την έγκριση του προγράμματος δραστηριοτήτων για το 2024 και όλων των θεμάτων της ατζέντας.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας