Εκδηλώσεις

ΣΕΣΑΕ: Ημερίδα με θέμα «Δεοντολογία, Ισότητα & Συμπερίληψη»

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών (ΣΕΣΑΕ) διοργανώνει, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 και ώρα 17:00, ημερίδα με θέμα: «Δεοντολογία, Ισότητα & Συμπερίληψη».

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, το 2017, όταν το ESG ήταν μάλλον μια άγνωστη έννοια και οι Κώδικες Δεοντολογίας κάνανε τα πρώτα τους βήματα στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, ο ΣΕΣΑΕ δημιούργησε τον πρώτο δικό του τέτοιο Κώδικα, με σκοπό να καταγράψει τις αρχές εκείνες με βάση τις οποίες τα μέλη του πορεύονται στην επαγγελματική τους ζωή.

Σήμερα, 7 χρονιά μετά, ο ΣΕΣΑΕ εξυνχρονίζει τον Κώδικα Δεοντολογίας του, ενσωματώνοντας τα συμπεράσματα και τις επιταγές που προέκυψαν από τις ημερίδες που διοργάνωσε κατά το περασμένο έτος σχετικά με το ESG και σας προσκαλεί σε μια δημιουργική συζήτηση πάνω στη νέα αξιακή μας πυξίδα.

Εισηγήτριες  θα είναι τα μέλη του ΣΕΣΑΕ:

  • Κα Παναγιώτα Λιβιεράτου, Δικηγόρος – Διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια
  • Dr. Αγλαΐα Πετσέτη, Divisional Director Howden.

Σε αυτό το πνεύμα και καθώς αναγνωρίζουμε την εξαιρετική σημασία που έχουν σήμερα οι αξίες της Ισότητας και της Συμπερίληψης, σε συνεργασία με το «Women On Top», έναν οργανισμό για την επαγγελματική και οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην εργασία, θα παρουσιαστούν από την κυρία Στέλλα Κάσδαγλη, συγγραφέα και συν ιδρύτρια του WoΤ τα θέματα εκείνα που απασχολούν τους συγχρόνους εργαζομένους όλων των βαθμίδων στους τομείς αυτούς.

Ποιες είναι εκείνες οι συμπεριφορές που θέτουν εμπόδια στην εξέλιξη μιας γυναίκας; Πως οι άντρες συνάδελφοι της μπορούν να είναι σύμμαχοι και υποστηρικτές; Ποιες είναι εκείνες οι ακούσιες ή εκούσιες συμπεριφορές των αντρών που δημιουργούν ένα τοξικό και παρενοχλητικό περιβάλλον εργασίας;

Το  πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

  • 17:00 Άφιξη
  • 17:30 Έναρξη εκδήλωσης
  • 19:00 Τέλος εκδήλωσης 
  • Cocktail μέχρι τις 19:30

και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024, με ώρα προσέλευσης 17.00΄, στο Αμφιθέατρο κεντρικών Γραφείων της ασφαλιστικής εταιρείας INTERAMERICAN (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 124-126, Αθήνα, Τ.Κ. 117 45).

Στην ημερίδα μπορούν να συμμετάσχουν τόσο τα Μέλη του Συνδέσμου όσο και τα μη Μέλη χωρίς κόστος συμμετοχής.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μέχρι τη 14η Μαΐου 2024  (τηλ.: 210 3008761 & 6948208809 κα Μαίρη Δημοπούλου, e-mail: [email protected] ή [email protected]).


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας