Εκδηλώσεις

ΣΕΣΑΕ: Διοργανώνει τη 2η Ημερίδα στο πλαίσιο του ESG

Ο ΣΕΣΑΕ διοργανώνει την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023, τη 2η Ημερίδα αφιερωμένη στην Κοινωνική & Εταιρική Διακυβέρνηση, στο πλαίσιο του ESG, στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, σε συνέχεια της 1ης επιτυχημένης Ημερίδας που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο 2023, με στόχο την ενημέρωση για τις μεθόδους περιβαλλοντικής διαχείρισης και αειφόρου ανάπτυξης, ο ΣΕΣΑΕ διοργανώνει την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023, με ώρα προσέλευσης 17.00 και ώρα έναρξης της εκδήλωσης 17.30, τη 2η Ημερίδα αφιερωμένη στην Κοινωνική & Εταιρική Διακυβέρνηση, στο πλαίσιο του ESG, στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Στην εκδήλωση της 17ης Οκτωβρίου ομιλητές θα είναι οι κ.κ.:

  • Ανανίας Δεληγιαννίδης, Director Financial Services, Grant Thornton
  • Γιώργος Μελίδης, Insurance Senior Broker, Financial Lines Manager, Howden Hellas
  • Ναταλία Νικολαΐδη, Σύμβουλος Εταιριών, Ανεξάρτητο Μέλος Εισηγμένων Εταιριών στο Ελληνικό & Γαλλικό Χρηματιστήριο με ευθύνη σε θέματα Ρίσκου & Βιωσιμότητας, Πρώην General Counsel Investment Banking στην Credit Suisse
  • Πάκης Παπαδημητρίου, Head ESG της Eurobank, Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) για θέματα ESG.

Θα ακολουθήσει cocktail.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε, στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων, να μην υπάρχει κόστος συμμετοχής στη συγκεκριμένη εκδήλωση, τόσο για τα Μέλη του Συνδέσμου όσο και για τα μη Μέλη.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι 16/10/2023 (τηλ.: 216 9001871, 210 3008761 & 6948208809 κα Μαίρη Δημοπούλου, e-mail: [email protected] ή [email protected]), γνωρίζοντας παράλληλα και τον αριθμό τυχόν καλεσμένων σας, οι οποίοι θα παρευρεθούν μαζί σας.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι Εταιρείες :

“HOWDEN” – Πλατινένιος Χορηγός,
“EUROLIFE FFH”, “ERGO” &“NN HELLAS” – Χρυσοί Χορηγοί,
“INTERAMERICAN”, “GRAND THORNTON” & “INTERASCO” – Ασημένιοι Χορηγοί,
“ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ” & “ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ” – Μεγάλοι Χορηγοί,
“ALLIANZ TRADE”, “MINETTA”, “HDI GLOBAL HELLAS”, “GOLDAIR TOURISM”, “ΠΑΣΚΑΛ & ΣΤΡΑΤΗΣ ΑΕ” &  “NP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ” – Xορηγοί και
“TECHNOGROUP” – Υποστηρικτής.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας