Σεμινάριο του ΕΙΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

741

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας πέντε (5) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, 16:00 – 20:15.

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η κα Πένη Σαριδάκη, Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο εξειδικευμένη στο Ασφαλιστικό Δίκαιο.

Σκοπός του είναι η  ανάλυση  και  ενημέρωση  αναφορικά  µε  το νομικό    πλαίσιο   που ρυθμίζει τα της ευθύνης   αλλά και της αποζημίωσης σε περίπτωση  θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος, όπως και την πρόσφατη νομολογία επί σχετικών ζητημάτων  με σκοπό  τον αποτελεσματικό  χειρισμό, έλεγχο και διαχείριση των  σχετικών  ασφαλιστικών  περιπτώσεων.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε  στελέχη, υπαλλήλους ασφαλιστικών επιχειρήσεων,  διακανονιστές ζημιών αλλά και  στους εργαζόμενους  στο τμήμα Νομικών Υπηρεσιών των ασφαλιστικών εταιρειών, που ασχολούνται με την αξιολόγηση της ασφαλιστικής περίπτωσης αλλά και τον χειρισμό των  ασφαλιστικών  απαιτήσεων. Απευθύνεται επίσης σε όλους όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του Σεμιναρίου, ενώ θα είναι και ιδιαιτέρως χρήσιμο σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Προηγούμενο άρθρο€1,03 εκατ. κατέβαλε σε ασφαλισμένους το Γραφείο Πωλήσεων Χανίων της Interamerican κατά το 2016
Επόμενο άρθροΑσφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου: Αποζημιώσεις σε Θανατηφόρα Ατυχήματα