Σεμινάριο για τις Ασφαλίσεις κατά φυσικών και καιρικών φαινομένων από το ΕΙΑΣ

997
seismos kos

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τις Ασφαλίσεις κατά φυσικών και καιρικών φαινομένων θα πραγματοποιήσει το ΕΙΑΣ στις 25 & 26 Σεπτεμβρίου, 16:00 – 19:45.

Εισηγήτρια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι η κα Δώρα Αποστολοπούλου, Σύμβουλος Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων, με 17ετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων Πολυεθνικών Ομίλων (ενδεικτικά, ERGO & INTERAMERICAN), πτυχιούχος Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου.

Προσκεκλημένος Guest Speaker είναι ο κ. Γεώργιος Δ. Κωνσταντινόπουλος, Νομικός, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Ειδικός Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης επί θεμάτων Περιβάλλοντος και Περιβαλλοντικού Δικαίου, με εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές Περιβαλλοντικής Πολιτικής και Διαχείρισης.

Το Εκπαιδευτικό σεμινάριο, διάρκειας 8 ωρών, έχει τους ακόλουθους κύριους στόχους:

α. Την εμπεριστατωμένη γνωριμία του εκπαιδευτικού κοινού με τα πλέον ισχυρά φυσικά και καιρικά φαινόμενα, με τις επιπτώσεις τους στην ανθρώπινη ζωή και στην ανθρώπινη περιουσία, καθώς και με τους παράγοντες που τα προκαλούν, ολοένα και πιο συχνά.

β. Την εξοικείωση του εκπαιδευτικού κοινού με τα κύρια προγράμματα Ασφάλισης κατά Κινδύνων από Φυσικά και Καιρικά Φαινόμενα, τη δομή τους και τις καλύψεις τους.

γ. Την παρουσίαση σύγχρονων κανόνων και τεχνικών Underwriting κινδύνων καταστροφικών γεγονότων για ασφαλιστήρια διαφορετικών τύπων.

δ. Την ενδελεχή ενημέρωση του εκπαιδευτικού κοινού σχετικά με την κλιματική αλλαγή και τη σύνδεσή της με τα καταστροφικά γεγονότα.

ε. Την ανάπτυξη τεκμηριωμένης επιχειρηματολογίας παρουσίασης των ενδεδειγμένων Ασφαλιστικών Λύσεων σε Πελάτες υψηλού ενδιαφέροντος (Νομικά Πρόσωπα – Εταιρείες, Φυσικά Πρόσωπα- Ιδιώτες και Επιχειρηματίες, κατόχους μεγάλης και ευαίσθητης ακίνητης περιουσίας).

Εν τέλει, η κάλυψη καταστροφικών κινδύνων είναι απαραίτητο στοιχείο μιας πλήρους ασφάλισης και ως εκ τούτου αφορά όλους όσοι ασχολούνται με τις Γενικές Ασφαλίσεις. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο βοηθά πολύ στην κατανόηση της σημασίας και της σημαντικότητας της κάλυψης και της σωστής ανάπτυξή της, υπό το πρίσμα των εξελίξεων της κλιματικής αλλαγής και των ασφαλιστικών τεχνολογιών, που επιδρούν και επηρεάζουν όρους ασφάλισης, τιμολόγησης και καλύψεις.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε Στελέχη του Τομέα Ασφάλισης Περιουσίας, αλλά και του ευρύτερου Τομέα Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων, που επιθυμούν να επεκτείνουν ή να εξειδικεύσουν τις γνώσεις τους στις Ασφαλίσεις καταστροφικών κινδύνων από φυσικά και καιρικά φαινόμενα.

Επίσης, σε Στελέχη Πωλήσεων, Εκπαίδευσης, Marketing, Product Management, Product Development και Product Engineering που επιθυμούν να γνωρίσουν ενδελεχώς τις καλύψεις και τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης ασφάλισης.

Ακόμη, πολύ σημαντικό, σε Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων που επιθυμούν να εισέλθουν στη συγκεκριμένη Ασφαλιστική Αγορά, κατά τρόπο συστηματικό και με «όχημα» την απόκτηση υψηλής τεχνογνωσίας και εμπεριστατωμένης επιχειρηματολογίας.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017. Όσοι προεγγραφούν έως τις 8 Σεπτεμβρίου θα έχουν έκπτωση 30%.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Προηγούμενο άρθροΠερισσότερη εξωστρέφεια από τον ΣΕΜΑ
Επόμενο άρθροΠρόσκληση σε open day από την Ένωση Αναλογιστών