Σεμινάριο για την Ασφάλιση Πιστώσεων από το ΕΙΑΣ

334

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας πέντε (5) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, 16:00 – 20:15.

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Γιώργος Βερούσης, διευθυντικόστέλεχος της εταιρείας Euler Hermes Hellas, μέλος του Ομίλου Euler Hermes (Allianz Group).

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι ηπληρέστερη ενημέρωση και κατανόηση της Ασφάλισης Πιστώσεων. Το σεμινάριο προσφέρει μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση των τεχνικών εξασφάλισης των επι πιστώσει πωλήσεων των επιχειρήσεων, την ανάλυση της ασφάλισης πιστώσεων και των ανταγωνιστικών προϊόντων (factoring κλπ), τις διαδικασίες συμβολαίων, των τεχνικών προσέγγισης και της πώλησης.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε εργαζόμενους ασφαλιστικών επιχειρήσεων που απασχολούνται σε τμήματα της οικονομικής και εμπορικής διεύθυνσης, καθώς και σε Διαμεσολαβούντες που θέλουν να ασχοληθούν με τον κλάδο Ασφάλισης Πιστώσεων. Τέλος, απευθύνεται  σε όλους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν, διευρύνουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του σεμιναρίου.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Προηγούμενο άρθροwww.e-asfaliseis.gr: Ενημερώνει τους καταναλωτές για προϊόντα Ζωής, Σύνταξης & Υγείας
Επόμενο άρθροΠλήθος συνεργατών της Εθνικής ενημερώθηκαν για την Affidea