Σεμινάριο Απώλειας Ακαθάριστων Κερδών από το ΕΙΑΣ

463
Στρατής Παναγιώτης πραγματογνώμονας

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας εννέα (9) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Τρίτη 14 Μαρτίου 2017: 12:00 – 16:15 (5 ώρες)
  • Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017: 16:00 – 19:15 (4 ώρες)

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Παναγιώτης Στρατής (φωτ.), Εμπειρογνώμονας-Οικονομολόγος, μέτοχος του Γραφείου Πραγματογνωμόνων ΠΑΣΚΑΛ & ΣΤΡΑΤΗΣ Α.Ε., που λειτουργεί στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Cunningham Lindsey.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση των συμμετεχόντων για το –ομολογουμένως δύσκολο– αντικείμενο ασφάλισης Απώλειας Ακαθαρίστων Κερδών με πρακτικά παραδείγματα, τόσο ως προς τον προσδιορισμό του ασφαλιστικού ποσού όσο και ως προς την εκκαθάριση των ζημιών. Συγχρόνως με τα παραδείγματα, θα αναπτυχθούν και αναλύσεις Ισοζυγίων Γενικού Καθολικού και Ισολογισμών – Αποτελεσμάτων Χρήσεως Επιχειρήσεων, στους λογαριασμούς των οποίων στηρίζεται ο προσδιορισμός του ασφαλιστικού ποσού και η εκκαθάριση των ζημιών απώλειας ακαθαρίστων κερδών.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε εργαζόμενους και στελέχη του Κλάδου Πυρός ασφαλιστικών εταιριών, εμπειρογνώμονες, underwriters και διακανονιστές ζημιών, οι οποίοι πραγματοποιούν το underwriting αυτών των καλύψεων (Property Underwriters), καθώς και σε διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Προηγούμενο άρθρο24ωρη απεργία προκήρυξε ο Σύλλογος Εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής
Επόμενο άρθροH ARAG έκοψε την πίτα της με συνεργάτες και δικηγόρους Αθηνών