Άρθρα

Σχεδιάζεται Τ.Ε.Α. για το Δίκτυο της Εθνικής

Θετική και ευαίσθητη μοιάζει η πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο Επιθεωρητής της Εθνικής Ασφαλιστικής και Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του ΕΕΑ, κ. Γιώργος Παϊκόπουλος, για τη δημιουργία Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΤΕΑ) των Ασφαλιστικών Πρακτόρων συνεργαζομένων με την Εθνική Ασφαλιστική.

Η πρωτοβουλία του κ. Παϊκόπουλου προδίδει την έγνοια του, να δώσουν οι άνθρωποι της Εθνικής Ασφαλιστικής στην επόμενη γενιά το δικό της Ταμείο, πράγμα το οποίο θα προσδώσει αξιοπρεπέστερη σύνταξη στην κρίσιμη στιγμή.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι Επιθεωρητές, Διευθυντές και Ομαδάρχες του Δικτύου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής θα συνδράμουν στην κίνηση αυτή, προκειμένου να δοθεί στους ασφαλιστές της Εταιρείας αυτό το Ταμείο, που θα τους εξασφαλίσει μια επιπλέον επικουρική σύνταξη.

Αυτό είναι το σκεπτικό του έχοντος την πρωτοβουλία, ο οποίος και τονίζει:

«Πιστεύω ότι η Εθνική Ασφαλιστική, η εταιρεία μας, αυτή που διαχρονικά ηγείται της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, θα είναι δίπλα μας. Η Εθνική έχει αποδείξει ότι σέβεται πάντα τα δίκτυα πωλήσεων, δεν παρανομεί με τις συμβάσεις, σέβεται και τιμά το έργο μας. Προσδοκούμε από αυτή την παροχή τεχνικών, νομικών και αναλογιστικών γνώσεων, προκειμένου να υλοποιήσουμε τον στόχο μας, για την ίδρυση του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής».

Καθ’ ημάς, η πρωτοβουλία του κ. Γιώργου Παϊκόπουλου ασφαλώς και είναι σοβαρή και θα δώσει την ευκαιρία σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό των Πωλήσεων να αποδείξει όχι μόνο τη σύμπνοια σε καίριες αποφάσεις όπως αυτή, αλλά και να “ξυπνήσει” για μια ακόμη φορά και να τονώσει το αίσθημα αλληλεγγύης όλων των Εθνικάριων.

Σαφώς το εγχείρημα, για το οποίο ευχόμαστε να καταλήξει επιτυχώς, πρέπει να προετοιμαστεί ανάλογα τεχνοκρατικά και, βεβαίως, να εξασφαλίσει τις απαραίτητες εγκρίσεις.

Είναι μια είδηση καλοκαιρινή, θετική και αποδεικτική της ανθρώπινης επαγγελματικής ανησυχίας του δικτύου πωλήσεων της πρώτης ασφαλιστικής του τόπου μας.

Δημήτρης Ρουχωτάς

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας