Διαμεσολαβούντες

Ψηφιακή αριστεία για την Designia Insurance Brokers στα Impact BITE Awards 2022

Η Designia Insurance Brokers κατάφερε να διακριθεί στα φετινά Impact BITE Awards, τον σημαντικό θεσμό επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας, που πραγματοποιείται από την Boussias. Η εταρεία απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία της Τηλεργασίας, στην ενότητα βραβείων που αφορά την Ψηφιακή Αριστεία για τον COVID-19.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η Designia Insurance Brokers, μια από τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, κατάφερε να πραγματοποιήσει δράσεις αναβάθμισης του εργασιακού της περιβάλλοντος σε συνθήκες τηλεργασίας, καταφέρνοντας έτσι να συνεχίσει να ανταποκρίνεται με συνέπεια και αξιοπιστία στις ανάγκες των πελατών της.

Τα Impact BITE Awards στόχο έχουν να αναδείξουν τα πιο σημαντικά έργα πληροφορικής και δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Φέτος, διοργανώθηκαν για 11η συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του ΣΕΠΕ και με την τιμητική υποστήριξη του εργαστηρίου ELTRUN του ΟΠΑ. Οι υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν σε 4 πυλώνες, αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή που αποτελούν κορυφαία στελέχη της αγοράς και διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στον Πυλώνα 4, κατηγορία στην οποία βραβεύτηκε η Designia Insurance Brokers και που αφορά την Ψηφιακή Αριστεία για τον COVID-19, τα βραβεία αναγνωρίζουν ψηφιακές πλατφόρμες, εφαρμογές και πρωτοβουλίες, οι οποίες έδωσαν σημαντικές λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην εργασία, τις συναλλαγές, τις αγορές κλπ., λόγω της πανδημίας, και που η συμβολή τους ήταν καθοριστική για τη λειτουργία των επιχειρήσεων και τη διευκόλυνση του πολίτη στις πρωτόγνωρες συνθήκες που προέκυψαν.

Η Designia Insurance Brokers, μια από τις πιο σηµαντικές εταιρείες µεσιτείας ασφαλίσεων, αντασφαλίσεων και διαχείρισης κινδύνων στη χώρα, αποτελεί έναν κόµβο εµπειρίας και άριστης τεχνογνωσίας, σχεδιάζοντας εξατομικευμένες λύσεις για τους πελάτες της, με αξιοπιστία. Οι υπηρεσίες της Designia Insurance Brokers συνθέτουν ολοκληρωμένη διαχείριση κινδύνων & ασφαλιστική προστασία, με την εταιρεία να αποδεικνύει εν μέσω πανδημίας ότι έχει την ικανότητα να βρίσκει λύσεις για τους πελατολόγιό της ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας