Εταιρείες

Προτιμολογημένα προγράμματα αστικής ευθύνης έναντι τρίτων από τη Eurolife FFH

Προτιμολογημένα προγράμματα αστικής ευθύνης έναντι τρίτων από τη Eurolife FFH

Η Eurolife FFH έχει δεσμευθεί να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που την εμπιστεύονται, πελατών και συνεργατών, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που τους παρέχει. Στο πλαίσιο αυτό, αναβαθμίζει το EurolifePartners, την πλατφόρμα για τους συνεργάτες της, προσθέτοντας 6 προτιμολογημένα προγράμματα αστικής ευθύνης.

Αυτά τα προγράμματα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη από τη λειτουργία εμπορικών καταστημάτων, γραφείων-ιατρείων, γυμναστηρίωνσχολών χορούεκπαιδευτηρίων, καφέ-εστιατορίων-ζαχαροπλαστείων. Επίσης, εκτός από τους επαγγελματικούς χώρους, η Eurolife FFH διαθέτει, μέσω του EurolifePartners, πρόγραμμα αστικής ευθύνης Διαχειριστή Πολυκατοικίας, καθώς και ασφάλιση ιδιωτικής αστικής ευθύνης.

Επιπλέον, τα προγράμματα αυτά προσφέρουν πολλές επιλογές πακέτων, ανάλογα με τις ανάγκες των ανθρώπων, καθώς και διευρυμένα όρια κάλυψης που μπορούν να φτάσουν έως €600.000. Παράλληλα, δίνουν ευελιξία επιλογών σε προαιρετικές καλύψεις, όπως λειτουργία ανελκυστήρων, πυρκαγιά, έκρηξη, θραύση σωληνώσεων και βραχυκύκλωμα, πτώση επιγραφών, τροφική δηλητηρίαση και φορτοεκφορτώσεις εμπορευμάτων.

Μέσα από το EurolifePartners, οι συνεργάτες της Eurolife FFH έχουν τη δυνατότητα, εύκολα, απλά και γρήγορα, να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αίτηση ασφάλισης για λογαριασμό των πελατών τους, καθώς και να τιμολογήσουν και να εκδώσουν συμβόλαια.

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να προσφέρει στους ασφαλισμένους της την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζονται ότι θα είναι προστατευμένοι απέναντι σε τρίτους από απρόοπτα περιστατικά στο χώρο τους. Αυτός είναι και ο στόχος πίσω από τη δημιουργία των 6 προτιμολογημένων πακέτων αστικής ευθύνης. Η Eurolife FFH βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους, επενδύοντας στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται με συνέπεια στις ανάγκες τους, και ενθαρρύνοντάς τους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά.  


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας